Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як збільшити кредитний ліміт в Приватбанку?

Кредитний ліміт збільшують на картках - звичайні рахунки для цього непридатні. Приватбанк збільшити кредитний ліміт в основному не відмовляється. Стартовий обсяг фінансів на карті утворюється, завдяки рішенням кредитного комітету, а воно в свою чергу - на підставі наданих документів та відомостей про себе. Отже, існує цілих сім способів збільшити ліміт на кредитній карті.

Заповнити онлайн заявку на кредит ви можете на цій сторінці

Способи мати більше грошей на карті або збільшити ліміт в Приватбанку!

Спосіб перший: активне використання. Покажіть банку, що кредитна карта вам дуже потрібна - використовуйте її, де тільки можна - поповнюйте рахунки мобільних телефонів, розплачуйтеся в магазинах і в мережі Інтернет, кладіть гроші на «Копілку» і робіть перекази на інші карти. Через 3-4 місяці Приватбанк як збільшити ліміт підкаже сам. Він просто може надіслати вам SMS-повідомлення про істотне збільшення кредитного ліміту (приблизно на 30%).

Спосіб другий - підтвердіть свою платоспроможність. Якщо ви при оформленні картки пред'являли тільки паспорт та ідентифікаційний код - негайно виправляйте положення. Якщо ви за час використання карти отримали нову роботу з досить високою заробітною платою - повідомте про це кредитному менеджерові і підкріпите свої слова довідкою про розмір заробітної плати. Як правило, Приватбанку збільшити кредитний ліміт вдається швидко і суттєво.

Спосіб третій - попросіть банк про це. Якщо з офіційною роботою у вас не склалося - попросіть банк безпосередньо про підвищення ліміту. Для цього вам доведеться відвідати відділення банку і заповнити анкету. Потім її розглядає кредитний комітет і виносить своє рішення. Якщо картою користувалися без порушень і прострочених платежів - ліміт може бути збільшений на 20-40%. Збільшити ліміт Приватбанк допомагає і сам.

Читайте також Карта для виплат від Приватбанку. Кому видається і які її можливості?

Як збільшити кредитний ліміт в Приватбанку всього за 5 хвилин?

Спосіб четвертий - відповідайте на питання. Цим способом можна підвищити, як нульовий ліміт, так і вже наявний, але, не більше, ніж на 10%. Необхідно зайти на сайт Приватбанку http://5.privatbank.ru/ і ввести в віконце номер вашого мобільного телефону, а також електронну адресу. Коли система банку ідентифікує вас - дайте відповідь на запитання, поставлене банком. Воно легке і спеціальних знань не вимагає. Після відповіді ви зможете збільшити кредитний ліміт Приватбанку за 5 хвилин на 10% або він підросте з нульового приблизно на 500 гривень.

Спосіб п'ятий - пройдіть по банеру. На сайті Приватбанку завжди висить величезний яскравий банер, який пропонує пройти по ньому для збільшення кредитного ліміту. Всього три кроки - авторизація, підтвердження того, що це ви, а не інша особистість і, по закінченню ідентифікації ліміт буде збільшений. Просто, як раз-два-три.

Читайте також Як збільшити ліміт на кредитці Приватбанка

Спосіб шостий - заявіть про збільшення ліміту через «Приват24». Ті власники кредитних карт, що зареєстровані в «Приват24», збільшення кредитного ліміту здійснюється прямо там. Для цього з свого аккаунта пройдіть по ланцюжку: Ще - Карти - Змінити кредитний ліміт - Відправити заявку. Тепер залишається лише чекати рішення кредитного комітету. Строк прийняття рішення невідомий - від години до трьох діб.

Допоможе карта «Gold»

Заповнити онлайн заявку на кредит ви можете на цій сторінці

Спосіб сьомий - станьте «золотим» власником. Якщо ви «переросли» ліміт звичайної карти «Універсальна», оформіть карту «Універсальна Голд» - там і ліміт побільше, і відсоткова ставка нижче. Зрозуміло, про безкоштовне річне обслуговування можна забути, зате список переваг, порівняно із звичайною картою, у «золотого» пластику набагато солідніше.

Варто придивитися до одного або декількох способів - Приватбанк готовий збільшити кредитний ліміт онлайн або по приході у відділення банку.

Поделитесь материалом со своими друзьями: