Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як вивести гроші з ВебМані на карту Приватбанку?

Система електронних платежів є найбільш зручною і безпечною формою розрахунків, однак без готівкових коштів неможливо обійтися. Для того, щоб перевести в готівку віртуальні гроші можна скористатися сервісом виведення wmu на карту ПриватБанку. При цьому варто відзначити, що вивід з ВебМані на карту ПриватБанку можливий тільки за умови, що дані про власника атестата на WebMoneу і власника банківської карти збігаються. Якщо необхідно, з електронного гаманця перерахувати гроші на картку третій особі, то в цьому випадку доведеться вивести кошти на особисту карту і за допомогою програми інтернет-банкінгу Приват24 перевести їх до потрібного адресата.

Вивід ВебМані на карту ПриватБанку доступний власникам всіх типів гривневих банківських карт, за винятком віртуальних і подарункових неіменних карт. Існують також обмеження на виведення wmu на карту ПриватБанку для власників карток, відкритих в Криму.

Переказ ВебМані на картку ПриватБанку. Зручно і вигідно

Порядок виведення з ВебМані на карту ПриватБанку

Виведення грошей з ВебМані на карту ПриватБанку можна здійснити двома способами: через дилерів WebMoneу або безпосередньо з сайту. У першому випадку виконується наступна послідовність кроків:

  1. На сайті одного з дилерів вибрати тип валюти, яку потрібно вивести з гаманця, зробивши відповідну позначку в полі «віддаєте» і ввести необхідну до отримання суму.
  2. В поле «отримуєте» вибирається валюта, яка повинна надійти на карту. Сервіс розрахує суму, яка буде списана з гаманця і розмір комісії.
  3. Після натискання кнопки «обмін» відкриється форма, в яку необхідно внести свої паспортні дані, відомості про електронний гаманець, вказати ідентифікатор на WebMoney (WMID), номер телефону і вибрати бажаний спосіб проведення платежу: через Приват24 або через відділення банку.

Зручність цього способу полягає в тому, що одночасно з виведенням ВебМані на картку ПриватБанку можна провести конвертацію коштів з однієї валюти в іншу; крім того, на сайтах дилерів працює система бонусів та накопичувальних знижок.

Swift переказ на Приватбанк. Хто та як може його отримати?

Виведення грошей з ВебМані на картку Приватбанк безпосередньо через сайт WebMoneу відбувається в кілька етапів:

  1. На головній сторінці сайту відкрити вкладку «приватним особам» і вибрати «вивести» - «на банківський рахунок».
  2. У вікні, в рядку «на банківську карту» знайти потрібну валюту і підсвітити «більше».
  3. Вибрати карту ПриватБанку і терміновість отримання. Після цього, система здійснить перехід в безпечну зону, вхід до якої можливий тільки за допомогою коду, отриманого в смс-повідомленні.
  4. Заповнити шаблон форми, в якій при першому заповненні необхідно вказати паспортні дані та банківські реквізити картки, на яку буде здійснено виведення коштів. Надалі, для виведення ВебМані на карту ПриватБанку потрібно буде в готовому шаблоні заповнювати тільки суму виводу.

Як збільшити кредитний ліміт в Приватбанку?

Система сформує рахунок, оплату якого необхідно підтвердити.

Виведення wmz на карту ПриватБанку

Як збільшити ліміт по кредитній карті Приватбанку

Для виведення wmz на карту ПриватБанку необхідно в сервісі WebMoneу мати початковий, персональний або більш високий атестат. Користувачі сервісу, які мають формальний атестат, можуть користуватися послугою тільки при наявності завантажених і перевірених сторінок паспорта (1, 2 і 11-е сторінки). Крім того, на ім'я власника атестата має бути відкрита доларова карта в Приватбанку. При виконанні цих умов процедура виведення коштів з доларового гаманця проводиться аналогічно гривневому гаманцю.

Виведення ВебМані на картку ПриватБанку можна провести з електронних гаманців в будь-якій валюті завдяки можливості обміняти кошти на потрібну валюту на сайті WebMoneу або на сайтах дилерів.

Поделитесь материалом со своими друзьями: