Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Карта юніора ПриватБанку. Основні переваги

Сьогодні, відправляючи дітей на відпочинок або на екскурсію, батьки можуть бути спокійні: їхня дитина не залишиться без кишенькових грошей і не витратить усі виділені кошти за один день. Це стало можливим завдяки карті юніора ПриватБанку. Карта Приват юніор відкривається для дітей віком від 6 до 17 років і має такі переваги:

  • Карта оформляється безкоштовно, при мінімальному пакеті документів, протягом декількох хвилин. Основною умовою для відкриття картки юніор ПриватБанк є наявність у дитини особистого телефонного номера, а у одного з батьків дитини карти «універсальна».

Отримати карту Юніора від Приватбанку онлайн ви можете на цій сторінці

  • Можливість контролювати витрати дитини: смс-оповіщення про витрату коштів приходить не тільки на телефонний номер власника карти, але й на номер одного з батьків. Крім того, можна встановити ліміт денних витрат дитини.
  • Карту можна підключити до депозитної програми і на залишок коштів на картковому рахунку буде нараховуватися 10% річних.
  • Батьки мають можливість самостійно вибрати кредитний ліміт на карту юніор Приватбанк. При цьому розмір кредитного ліміту не може перевищувати 300 грн., Пільговий період становить 55 днів, плата за використання кредитними коштами понад встановлений пільговий період становить 2,5%. При цьому у разі невнесення обов'язкового платежу, кошти будуть автоматично переведені з карти «універсальна» батька.
  • З картою юніор від ПриватБанку дитина може розплачуватися в шкільній їдальні, здійснювати покупки в магазинах, брати участь в акції «бонус плюс», знімати гроші в банкоматах. При цьому якщо батьки хочуть повністю контролювати витрати дітей, вони можуть відключити функцію зняття готівкових коштів.

Читайте також Карта для виплат від Приватбанку. Кому видається і які її можливості?

  • У школах, підключених до програми «карта для харчування», дитина може не тільки сплатити сніданок в шкільному буфеті, але і здавати необхідні кошти в фонд класу, на ремонт школи і т.д. Крім того, батьки мають можливість отримувати смс-повідомлення про прихід і відхід дитини зі школи.
  • Електронний гаманець дитини можна поповнювати різними способами, в тому числі здійснюючи регулярний платіж з карти батьків.
  • Можливість користуватися перевагами Приват Юніор Банку.

Читайте також Кредитна картка «Універсальна Голд» від Приватбанку. Відмінності від звичайної «Універсальної»

ПриватБанк ЮніорБанк. Школа юного бізнесмена

Використовуючи карту, дитина зможе навчитися розпоряджатися своїми грошима самостійно, планувати свої витрати і накопичувати заощадження. Незамінним помічником у цьому стане БізнесШкола Юніорбанка від ПриватБанку. Заняття в школі проводяться безкоштовно і доступні будь-якому школяреві віком від 10 років, яка подала заявку на навчання на сайті Юніор Банку від ПриватБанку. До послуг юних бізнесменів презентації, мультфільми, бізнес-тренінги та багато іншого. Для старшокласників, які планують в майбутньому вести бізнес або працювати з фінансами, є можливість практичного вивчення бізнесу, фінансів та економіки, проходження стажувань в банках. Юні банкіри можуть ділитися досвідом і спілкуватися з однолітками в соціальній мережі Приват Юніор Банк.

Отримати карту Юніора від Приватбанку онлайн ви можете на цій сторінці

Виконання бажань з ПриватБанк Юніор Банк

ПриватБанк для своїх юних клієнтів постійно проводить конкурси та акції, учасником яких може стати будь-який власник карти юніор. Для цього достатньо в період проведення чергової акції здійснити за допомогою карти покупку в магазині і принести чек до найближчого відділення банку. Кількість прийнятих чеків для участі в акції необмежено.

Регулярно банк проводить конкурс «Мрії збуваються». Дитині потрібно написати про свою заповітну мрію і зареєструватися в акції. Банк допоможе переможцю втілити мрію в життя.

Поделитесь материалом со своими друзьями: