Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Карта для виплат від Приватбанку. Кому видається і які її можливості?

Карта для виплат Приватбанку зручна, перш за все, тим жителям України, які отримують виплати від третіх осіб. Це може бути все, що завгодно - відрядження, аванс і остаточна оплата будь-яких проектів від іногородніх замовників, пенсії, стипендії, будь-які соціальні виплати. Саме Приватбанк картка «Універсальна» для виплат використовується соціальними службами, навчальними закладами, а також підприємствами для зарплатних проектів найчастіше.

Оформити універсальну карту ви можете тут

Оформити пенсійну картку ви можете тут

Оформити соціальну карту ви можете тут

Переваги від Приватбанк - карта для виплат

Карта для виплат Приватбанк відгуки про яку є скоріше позитивними, не є кредитною. Швидше звичайною дебетовою, за допомогою якої можна здійснювати будь-які покупки, як в будь-якому магазині, обладнаному POS-терміналом, так і в мережі Інтернет. Основною перевагою є повна відсутність комісії при знятті в будь-якому банкоматі України, незалежно від того, якій банківській організації або групі він належить. Причому, дане правило діє не тільки в межах держави, а й за кордоном - у Росії, а також для банкоматів Приватбанку, які розташовані в цілому списку країн - у Латвії, Грузії, на Кіпрі, а також в Італії та Португалії. Тому карту для виплат Приватбанку можна використовувати для пересилання грошей родичам або друзям - знаючи номер карти, можна поповнити її і гроші можна зняти навіть на іншому кінці Землі буквально через 10-15 хвилин.

Читайте також Кредитная карта «Универсальная» от Приватбанка. Преимущества и недостатки

А на що ще здатна карта для виплат Приватбанку?

Зрозуміло, з приватбанківської карти для виплат можна знімати не тільки готівкові кошти, але і застосовувати її в наступних випадках:

  • Розплачуватися в магазинах і офісах за різні послуги, не переплачуючи, тобто, без комісії.
  • Проводити оплату комунальних послуг декількома способами, з яких можна вибрати той, який зручний для вас. Їх три - термінал самообслуговування, сервіс «Приват24» і спеціальний додаток для мобільних телефонів і смартфонів - «ФотоКасса».
  • Здійснювати будь-які покупки у всесвітній мережі. Якщо ви любитель шопінгу в інтернеті - розплачуйтеся приватбанківською картою універсальною для виплат.
  • Здійснювати замовлення квитків на автобуси, потяги і літаки, бронювати номери в готелях, проводити передоплату там, де вона буде потрібна.
  • Вільно переводити гроші на інші рахунки та картки, причому, не тільки Приватбанку, а й інших фінансових організацій.
  • Оплатити будь-яку покупку за кордоном. При цьому, курс, за яким здійснюється конвертація у валюту, зазначену при оформленні картки, діє спеціальний комерційний і, судячи з відгуків про карту для виплат від Приватбанку, він дуже вигідний. Після списання фінансових коштів з карткового рахунку крос-курс конвертації не змінюється.

Карта випускається моментально - весь процес оформлення займає 15-20 хвилин.

Оформити карту для виплату від Приватбанку можна на цій сторінці

Нюанси оформлення і дещо ще

Оформлення картки для виплат від Приватбанку тарифи якого взагалі цілком лояльні, проводиться безкоштовно. Якщо валютою карткового рахунку буде вважатися гривня, плата за річне обслуговування також не стягується. Якщо клієнт - власник картки - захоче випустити додаткову карту до цього рахунку - йому доведеться заплатити 250 гривень за її оформлення. Карта оформляється у гривні, доларах США і євро. Відкриття карткового рахунку в іноземній валюті також проводиться безкоштовно. Обслуговування також не оплачується і навіть за випуск додаткової картки, на відміну від першого варіанту, що не буде взято жодної копійки. Для початку використання карти потрібна додаткова активація. Карта для виплат Приватбанк - тарифи зручні, платежі швидкі.

Поделитесь материалом со своими друзьями: