Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Кредит в Приватбанку готівкою (калькулятор 50000 грн від Приватбанку)

Життя в кредит стає все більш повсякденним явищем. Більшості людей важко зібрати необхідну суму для покупки дорогої техніки, житла, автомобіля, оплати навчання або лікування. Кредит від Приватбанку готівкою допоможе виправити ситуацію.

Кредит в Приватбанку готівкою. Різновиди

Для тих, хто бажає взяти кредит в Приватбанку готівкою, банк пропонує картку «Універсальна», яка одночасно є накопичувальною і кредитною. Кредитний ліміт встановлюється для кожного клієнта індивідуально. Максимальний розмір кредиту від Приватбанку готівкою по картці «Універсальна» становить 25000 грн. Сума ліміту, що видається без додаткових документів і довідки про доходи, може коливатися і залежить від курсу долара та економічної ситуації в країні. Процентна ставка по карті чи не вдвічі нижча, ніж ставка по стандартному кредиту готівкою.

Заповнити онлайн заявку на отримання кредиту можна на цій сторінці

Заможні клієнти можуть отримати від Приватбанку кредит готівкою до 50000 грн. по карті Gold. З рахунку власників цієї картки щомісяця списується абонентська плата в розмірі 20 грн. По карті надається пріоритетне обслуговування та знижена процентна ставка до 2,7%.

Можливість отримати кредит готівкою 50000 грн. ПриватБанк також надає власникам зарплатних і пенсійних карт. Кредит видається терміном від 6 місяців до 3-х років. Мінімальна сума кредиту становить 5000 грн. Процентна ставка нараховується щомісяця в розмірі 2% від первісної суми тіла кредиту. У разі закриття карти, до якої прив'язаний кредит, банк може зажадати дострокового погашення заборгованості.

Читайте також Як збільшити кредитний ліміт в Приватбанку?

Взяти кредит готівкою в Приватбанку можна також на придбання автомобіля (від 25% до 29 % річних) або житла (18% річних).

Як оформити кредит готівкою в Приватбанку

ПриватБанк взяти кредит готівкою дозволяє як в відділенні банку, так і онлайн. Оформити онлайн-заявку можна безпосередньо на офіційному сайті банку в розділі «кредити». Для цього необхідно вибрати цікаву кредитну програму, ознайомитися з усіма запропонованими умовами та заповнити форму заявки, яка включає в себе прізвище та ім'я замовника, номер телефону та e-mail. У найкоротші терміни заявка буде розглянута і з потенційним позичальником зв'яжуться співробітники банку, щоб обговорити умови отримання кредиту. Особам, які мають погану кредитну історію, не варто розраховувати на оформлення кредиту онлайн.

Читайте також Як збільшити ліміт по кредитній карті Приватбанку

Зробити заявку на кредит можуть також користувачі програми інтернет-банкінгу Приват24. Для цього потрібно виконати наступну послідовність дій: «всі послуги» - «кредити» - «заявка на кредит». Тут же можна оформити заявку на придбання автомобіля в кредит.

Особи, які розраховують взяти в Приватбанку кредит готівкою на велику суму, повинні прийти в банк особисто, з документами, що підтверджують платоспроможність.

Кредит готівкою ПриватБанк калькулятор

Щоб уникнути неприємних ситуацій з банком, прострочень кредитних платежів і, як наслідок, - штрафних санкцій, потрібно перед оформленням заявки оцінити свої фінансові можливості. Крім того, розрахувати переплату по кредиту готівкою від Приватбанку можна за допомогою кредитного калькулятора. Вибравши необхідну суму кредиту і передбачуваний термін погашення, можна обчислити розмір початкового внеску, суму щомісячного платежу і загальну суму, яку доведеться повернути банку.

Заповнити онлайн заявку на отримання кредиту можна на цій сторінці

Розрахувати розмір платежів по кредиту на придбання автомобіля можна за допомогою Приват24. Тут також є можливість дізнатися суму внеску до Пенсійного Фонду та витрат на державну реєстрацію авто.

Оформляючи кредит, не варто брати суму, більшу, ніж необхідно. Це дозволить уникнути зайвих витрат.

Поделитесь материалом со своими друзьями: