Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Кредитна карта Просто Карта від Платінум Банку

Чого не вистачає для щастя? Як правило - грошей. Кредитка з невигадливою назвою «Просто карта» від банку платинового рівня «Платінум банку» допоможе вирішити ваші фінансові проблеми і стане зручним платіжним інструментом.

Як оформити карту Просто Карту від Платінум Банку?

Оформити «Просто карту» ви зможете:

  • Заповнивши анкету в режимі онлайн на сайті «Платінум банку». Незабаром вам передзвонить кредитний менеджер і уточнить інформацію, яку ви надали, потім кредитний комітет прийме рішення за вашою заявкою. У разі позитивного рішення ви зможете прийти в будь-яке відділення банку і підписати кредитний договір. Карта надається відразу ж після підписання, а призначений комітетом кредитний ліміт нараховується на неї протягом години.
  • Якщо вам що-небудь незрозуміло - оформіть карту, зателефонувавши на «гарячу лінію» (0-800-308-308). Даний дзвінок буде безкоштовним, якщо ви зателефонуйте з будь-якого стаціонарного телефону України. Уточнивши умови і задавши питання, які вас цікавлять, приймайте рішення про подачу заявки на оформлення карти.
  • Можна прийти в будь-яке відділення «Платинум банку» з паспортом, ідентифікаційним податковим кодом (оригіналами документів) і звернутися до кредитного менеджера з питання оформлення карти.

Додаткова активація карти не потрібна.

Читайте також Кредитна карта Gold Максимум від Альфа Банку. Переваги та недоліки

Вартість оформлення та обслуговування кредитки від Платінум Банку

Оформлення та обслуговування «Просто карти» відбувається абсолютно безкоштовно. Дійсно, все просто.

Як зняти готівку з Просто Карти Платинум Банку? Де можна зняти?

Зняти готівку можна в будь-якому банкоматі платіжної мережі «Атмосфера», до якої належить і «Платинум банк», в касах відділень банку. Для зняття готівки в касі необхідно мати при собі карту і паспорт, інакше у видачі грошей може бути відмовлено. Зняття готівки може статися і в інших банках, як у межах України, так і за кордоном.

Вартість зняття готівки через банкомати

Вартість зняття готівкових коштів у банкоматній мережі «Атмосфера» нульова - комісія не стягується. Отримати гроші в касах «Платінум банку» можна тільки за наявності паспорта і також безкоштовно. Зняття в інших банкоматах України обійдеться в 1.5% + 3 гривні, незалежно від суми. А ось за кордоном можна зняти готівку з даної карти, лише сплативши 4% + 15 гривень. До речі, інші банки можуть змусити сплатити додаткову комісію за зняття готівкових коштів.

Читайте також Кредитна карта Visa Classik від ОТP Банку. Переваги та недоліки

Кредитний ліміт по карті від Платінум Банку

Кредитний ліміт становить від 100 до 30 000 гривень. Його розмір залежить від рішення кредитного комітету, а воно, у свою чергу - від підтвердження вашої платоспроможності. Довідка про розмір заробітної плати не обов'язкова, але присутність даного документа в пакеті паперів, що додаються до заявки на оформлення «Просто карти» різко «підвищує ставки». Такий же ефект мають і документи на володіння автомобілем та / або нерухомістю, наявність джерела додаткового доходу і так далі.

Чи є на Просто карті пільговий (грейс) період?

Це одна з небагатьох карт, для якої відсутній пільговий період. Заборгованість оплачується ануїтетними платежами - сума фіксована.

Порядок погашення кредиту по кредитній карті від Платінум Банку

Отже, відсутність пільгового періоду компенсується гранично чіткими і ясними умовами використання, а також незвичайним способом погашення заборгованості. Кредит, незалежно від знятої суми, сплачується щомісяця перерахуванням фіксованої суми, в яку включені всі платежі за місяць - тіло кредиту і нараховані відсотки. Стандартна (базова) процентна ставка дорівнює 36% річних. Отже, сума мінімального платежу визначається індивідуально і залежить від розміру кредитного ліміту, затвердженого комітетом. Максимальний термін погашення кредиту дорівнює 60 місяцям, потім карту можна перевипустити на більш кращих умовах (запропонують чи ні такі умови - залежить від наявності / відсутності прострочених платежів в період використання карти).

Читайте також Кредитна картка з пільговим періодом від Укрсиббанку. Переваги та недоліки

Прострочили оплату по кредитній карті. Що буде?

При утворенні одного або декількох прострочених платежів на суму заборгованості нараховується пеня. Точний розмір штрафних санкцій можна дізнатися, звернувшись у відділення Платинум банку (при собі мати карту, паспорт і договір), зателефонувавши за телефоном «гарячої лінії» (0-800-308-308) або за номером 3080 з мобільного телефону. Дзвінки на даний номер безкоштовні тільки з МТС, дзвінки з інших мобільних операторів оплачуються за тарифом 1 грн / хвилина. Пеня оплачується окремим платежем і в інтересах позичальника це зробити максимально швидко - штрафні санкції нараховуються щодня.

Використання кредитки Просто Карта від Платінум Банку як дебетової картки

На кредитці Платинум банку дозволено зберігати і власні фінансові кошти, але процентна ставка на позитивний залишок по картці не передбачена.

Як покласти гроші на кредитну карту?

Поповнити картковий рахунок можна трьома способами:

  • У будь-якому банкоматі Платинум банку, який обладнаний функцією прийому готівки. Зробити це можна в цілодобовому режимі абсолютно безкоштовно.
  • Через касу будь-якого відділення Платинум банку точно так само - безкоштовно, але лише в робочий час.
  • Через касу відділення будь-якого іншого банку, а також деякі види терміналів. В даному випадку доведеться платити комісію, розмір якої визначає банк, де проводиться оплата.

При оплаті через термінали Платинум банку кошти на картку зараховуються моментально, при оплаті через касу - протягом години, при поповненні карткового рахунку з «нерідного» терміналу або іншого банку термін зарахування коштів може скласти до 5 робочих днів.

Читайте також Кредитна карта "Прозора" від Райффайзенбанк Аваль. Переваги та підводні камені

Переваги та недоліки даної кредитної карти в порівнянні з аналогічними картами інших банків

Карта з максимально простими і прозорими умовами. Переваги: ​​безкоштовне оформлення та щорічне обслуговування рахунку, можливість безкоштовного зняття готівки, досить великий кредитний ліміт і мінімальний пакет документів при оформленні. Недоліки: відсутність пільгового періоду і процентної ставки на позитивний залишок коштів. Втім, для постійного використання вона цілком зручна.

Поделитесь материалом со своими друзьями: