Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Кредитна карта Gold Максимум від Альфа Банку. Переваги та недоліки

«Золота» карта, в якій «все включено». Дуже багато переваг, зручне оформлення, вигідне зняття готівки - ось далеко не повний список смачних «фішок», які пропонує вам Альфа-банк.

Як оформити кредитну карту Gold Максимум Альфа Банку?

«Золота» картка від Альфа-банку оформляється дуже просто і легко - необхідні лише паспорт та ідентифікаційний податковий код. Довідка про доходи зовсім необов'язкова, але бажана. Набагато важливіше знати точне найменування свого підприємства і взагалі бути працевлаштованим. Кредитний менеджер може уточнити деякі дані у роботодавця, тому варто надати робочі контакти. Це чи не єдина карта, яку можна оформити і отримати, не виходячи з дому. Заявка подається онлайн - прямо на сайті Альфа-банку, рішення кредитним комітетом приймається буквально за п'ять-десять хвилин, а отримують її в стінах власного житла або в офісі - карту доставлять за вказаною вами адресою у зручний час і абсолютно безкоштовно. Від моменту оформлення заявки до того часу, коли карта опиниться в ваших руках, пройде не більше доби. Додаткової активації не буде потрібно.

Заполнить онлайн заявку на кредитнку карту Gold от Альфа Банка можно на этой странице

Вартість оформлення та обслуговування кредитки Gold Максимум

Оформлення, випуск і доставка кредитної карти від Альфа-банку абсолютно безкоштовні, як, втім, і річне обслуговування даного платіжного інструменту.

Як зняти готівку з кредитної карти від Альфа Банку? Де можна зняти?

Ще одна перевага «золотої» карти від Альфа-банку полягає в тому, що знімати готівку можна в будь-якому банкоматі України. Вартість зняття готівки абсолютно однакова, незалежно від суми та приладдя банкомату. При наявності паспорта або іншого документа з фото, що посвідчує особу, можна зняти гроші і в касі Альфа-банку. Вартість та ж. Наявність картки та паспорта або іншого документа обов'язкова.

Вартість зняття готівки через банкомати

Зняти готівкові кошти можна, як в касі будь-якого відділення Альфа-банку, так і банкоматі будь-якого банку. Вартість зняття 4% (мін. 5 гривень). В Альфа-банку немає банків-партнерів, тим не менш, вартість зняття готівки в банкоматі одна з найнижчих, причому, незалежно від суми. Якщо ви оформляєте кредитну карту з можливістю зняти готівку безкоштовно в будь-якому банкоматі України, то втрачаєте пільговий період. Отже, при оформленні вам доведеться вибирати - що для вас важливіше - можливість користуватися кредитом, не переплачуючи або знімати готівку в будь-якому банкоматі України без комісії.

Кредитний ліміт по карті Gold Максимум від Альфа Банку

Кредитний ліміт на «золотій» карті від Альфа-банку встановлюється за результатами скорингу кредитним комітетом. Може змінюватися в більшу або меншу сторони залежно від активності використання карти, наявності або відсутності прострочених платежів та інших нюансів. Мінімальний кредитний ліміт становить 500 гривень, максимальний - 75 000 гривень. Карта оформляється без надання довідки про розмір заробітної плати, але при її наявності кредитний ліміт буде набагато вище.

Чи є на кредитній карті Gold Максимум пільговий (грейс) період?

Грейс період на карті, безумовно, є (при виборі даної переваги) і може скласти строк до 55 днів. У даний період нараховується пільгова відсоткова ставка в розмірі 0.01% річних, головне встигнути сплатити черговий платіж до 25 числа наступного за розтратою місяці. Наприклад, зняття готівки відбулося 16 червня, а 18 червня ви розплатилися кредитною карткою від Альфа-банку в торговому центрі. Перша сума склала 1 700 гривень, другий раз пішло 1000 гривень. А 10 липня ви зняли ще 1200 гривень. У підсумку, щоб не оплачувати процентну ставку необхідно погасити 2700 гривень до 25 липня, і 1 200 гривень до 25 серпня. До речі, сплачена сума практично моментально опиниться на картковому рахунку і знову буде готова до застосування. Якщо оплата в пільговий період не проводиться, то на використану суму нараховується стандартна процентна ставка.

Порядок погашення кредиту по кредитній карті від Альфа Банку

Базова (або стандартна) процентна ставка складає всього 3% на місяць або 36% річних. Погашення кредиту проводиться до 25 числа - спочатку проводиться погашення відсотків, потім - тіла кредиту. Мінімальний платіж - не менше 7% від суми заборгованості плюс відсотки. Втім, менше 50 гривень платити не можна, навіть, якщо це більше, ніж 7%. Максимального терміну погашення не існує - «золота» кредитна картка від Альфа-банку легко перевипускається.

Прострочили оплату по кредитній карті. Що буде?

За кожен випадок простроченого платежу Альфа-банк стягує штраф у розмірі 50 гривень, а, якщо прострочений платіж не буде внесений на картковий рахунок протягом п'яти робочих днів, накладається повторний штраф у розмірі 150 гривень одноразово. Штраф списується в першу чергу при наступному платежі на карту. Потім - відсотки і безпосередньо заборгованість.

Використання кредитки Gold Максимум як дебетової картки

«Золоту» кредитну карту від Альфа-банку дуже зручно використовувати як дебетову картку для зберігання власних коштів. На даній карті їх можна не тільки зберігати, але й примножувати - 12% річних у вигляді реальних грошей нараховується на позитивний залишок на картковому рахунку.

Як покласти гроші на кредитну карту Альфа Банку?

Поповнити картковий рахунок можна кількома способами:

За допомогою банкоматів, доповнених функцією прийому готівки - вартість 10 гривень.

  • Через Укрпошту - безкоштовно.
  • За допомогою Інтернет-банкінгу - безкоштовно.
  • Через касу будь-якого відділення Альфа-банку - вартість 35 гривень. Якщо зарахування на карту проводиться в безготівковій формі, то безкоштовно.

В останньому випадку наявність карти обов'язкова, інакше буде відмова у фінансовій операції. Переглянути рух фінансових коштів по рахунку, а також отримати паперову виписку по карті можна в будь-якому терміналі Альфа-банку, а також у кредитного менеджера. У першому випадку виписка буде коштувати 3 гривні, які спишуться з рахунку, у другому - безкоштовна.

Заполнить онлайн заявку на кредитнку карту Gold от Альфа Банка можно на этой странице

Переваги та недоліки даної кредитної карти в порівнянні з аналогічними картами інших банків

«Золота» кредитна картка від Альфа-банку - це досить зручний платіжний інструмент. Дуже подобається надання вибору привілеїв кожного клієнта, безкоштовне оформлення та обслуговування картки, нарахування процентної ставки на позитивний залишок на рахунку, комфорт при оформленні та доставку. Трохи зависока процентна ставка на кредитні кошти і дещо жорсткі штрафи в разі прострочення платежу. Дану карту варто оформляти лише дисциплінованим платникам.

Поделитесь материалом со своими друзьями: