Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Swift переказ на Приватбанк. Хто та як може його отримати?

Міжнародний свіфт переказ - це пересилання іноземної валюти з особистого рахунку на рахунок, відкритий в іншому банку. SWIFT-система дозволяє відправити гроші в будь-якій валюті в будь-який банк світу.

Особливості та переваги свіфт переказів ПриватБанку

Всі перекази здійснюються на рахунки одержувачів, а не на прізвище клієнта, чим забезпечується безпека і точна доставка платежу.

 Для оплати покупок, навчання за кордоном, відпочинку і лікування, бронювання готельних номерів дешевше і зручніше використовувати свіфт перекази.

Клієнтам надається право самостійно вибрати валюту для здійснення переказу.

Читайте також Як збільшити ліміт на кредитці Приватбанка

Отримувач переказу не витрачає час на його отримання, гроші автоматично зараховуються на його рахунок або картку. Відправнику досить правильно вказати свіфт код ПриватБанку.

Не існує будь-яких обмежень по сумі переказу, якщо це не суперечить чинному валютному законодавству України.

Кошти можуть переказуватися як на рахунки фізичних, так і на рахунки юридичних осіб.

У порівнянні з іншими типами валютних переказів ПриватБанк свіфт переказ проводиться за найбільш вигідним тарифом.

Отримання переказу

Для отримання переказу необхідно звернутися в банк з документом, що засвідчує особистість. При необхідності співробітники банку можуть зажадати документи, які підтверджують легальність проведеної операції.

Читайте також Карта для виплат від Приватбанку. Кому видається і які її можливості?

ПриватБанк для власників пластикових карт надає можливість отримати SWIFT-переказ на карту без відвідування банку. Комісія при зарахуванні коштів на карту становить 0,5%. Відправник повинен знати точні дані адресата переказу. До них відносяться назва банку-одержувача, його юридична адреса, swift code ПриватБанку, номер рахунку отримувача та номер його особистої карти.

Особам, які не мають карти, для того щоб отримати переказ, достатньо звернутися в банк для відкриття особистої картки. Переказ на карту майже вдвічі знижує комісійні витрати одержувача і доступний кожному.

Основні вимоги для зарахування переказу

Свіфт перекази виконуються тільки по операціях, не пов'язаних з підприємницькою діяльністю та інвестиціями.

Для того щоб переказ був зарахований оперативно на рахунок або картку одержувача валюта переказу повинна відповідати валюті відкритого рахунку або картки адресата переказу. Якщо в одержувача переказу не відкрито рахунок в бажаній валюті, то рекомендується щоб переказ відправлявся в євро або доларах США.

Читайте також Як збільшити ліміт по кредитній карті Приватбанку

Відправник обов'язково повинен вказати swift bic code ПриватБанку.

Як дізнатися реквізити для перерахування та swift код ПриватБанку

Без вказівки правильних реквізитів та свіфт коду ПриватБанку відправлення переказу неможливе. Існують два можливих варіанти:

Адресат переказу звертається безпосередньо до свого відділення банку і дізнається необхідні реквізити, а також swift bic code відділення ПриватБанку і передає інформацію відправнику.

Користувачі програми Приват24 можуть самостійно дізнатися який swift code у ПриватБанку та реквізити для зарахування переказу. Для цього необхідно увійти в програму, зареєструватися за номером телефону, відкрити меню «усі послуги». Після цього перейти у вкладку «інфо», підсвітити пункт «мої реквізити». У вікні, вибрати номер картки, на яку очікується переказ, помітити «swift-платіж» і натиснути «отримати реквізити».

Читайте також Як збільшити кредитний ліміт в Приватбанку?

Недоліки swift

При перерахуванні грошей на рахунок стягується комісія за зняття готівки

При проведенні переказу через банк-посередник утримується комісія за послуги посередника, що відчутно при переказі невеликих сум.

Для успішного проведення операції з переказу грошей фахівці рекомендують уважно перевіряти реквізити і правильність swift коду ПриватБанку при оформленні повідомлення-платіжки.

Поделитесь материалом со своими друзьями: