Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як прив'язати карту Приватбанка до Webmoney?

Для зручності і швидкості обміну і виведення віртуальних коштів з електронного гаманця потрібно прив'язати картку ПриватБанку до WebMoney.

Дана послуга доступна для користувачів WebMoney, чиї атестати мають рівень вище формального або формальний рівень з підтвердженими паспортними даними. В іншому випадку, прикріпити картку ПриватБанку до WebMoney не вдасться. Крім того, прив'язати до WebMoney можна тільки особисту, бажано іменну, карту ПриватБанку.

Читайте також Як вивести гроші з ВебМані на карту Приватбанку?

Як підвищити рівень атестата на WebMoney

Чим вище рівень атестата у користувача системи, тим більше можливостей йому надається сервісом. Для отримання сертифіката або підвищення його рівня, необхідно зайти в свій аккаунт на ВебМані, вибрати вкладку «приватним особам» - «атестація» - «отримати атестат» і слідувати підказкам системи. Користувачам, які мають формальний атестат, досить завантажити для перевірки кольорові скан-копії сторінок паспорта та отримати персональний атестат. Даного рівня атестації достатньо для того, щоб прикріпити картку ПриватБанку до WebMoney. Бажаючим отримати атестати більш високого рангу, належить персональна зустріч з атестатором в одному з центрів атестації WebMoney.

Читайте також Переказ ВебМані на картку ПриватБанку. Зручно і вигідно

Як прив'язати карту ПриватБанку до WebMoney

Всі формальності дотримані, тепер розглянемо питання, як прикріпити картку ПриватБанку до WebMoney. Для цього знадобиться відскановане кольорове зображення карти. Для неіменної карти необхідно докласти скан-копію договору з банком на відкриття картки. При цьому за прикріплення неіменної карти ВебМані може стягувати комісію. Для того, щоб виконати прив'язку картки ПриватБанку до WebMoney потрібно:

  • Запустити WM Keeper і пройти авторизацію;
  • Відкрити вкладку "приватним особам» - «атестація» - «отримати атестат».
  • Відкриються дані про отриманий атестати, вибрати вкладку «банківські карти».
  • В меню «додавання нової карти» вказати реквізити карти, а саме номер і тип карти і назва банку, вибрати зберегти.

Читайте також Swift переказ на Приватбанк. Хто та як може його отримати?

Після перевірки завантажених даних системою, біля номера картки з'явиться зелена галочка, що означає, що карта успішно пройшла перевірку і прикріплена до гаманця.

Перебуваючи в Keeper і вибравши вкладку «карти», можна виконати прив'язку WMZ або WME гаманців до відповідної карті. Вимоги до атестата в цьому випадку аналогічні.

Поделитесь материалом со своими друзьями: