Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Вивести яндекс гроші на карту приватбанка приват 24

Яндекс.Гроші є однією з найбільш поширених платіжних систем для оплати товарів і послуг в інтернеті. Але іноді віртуальні кошти необхідно перевести в готівку і вивести Яндекс.Гроші на карту Приватбанку. Існує кілька способів виведення грошей. Зупинимося докладніше на деяких з них.

Читайте також Як перерахувати гроші на картку Приватбанку?

Як перевести Яндекс.Гроші на картку Приватбанку через сайт obmennik.ua

Щоб перевести Яндекс.Гроші на Приват24 бажано зареєструватися на сайті Обмінник, оскільки зареєстрованим користувачам надаються накопичувальні знижки. Для реєстрації досить ввести адресу електронної пошти, придумати пароль входу і підтвердити його. Далі на головній сторінці сайту потрібно вибрати напрямок обміну Яндекс Приват24. Для цього в лівій колонці необхідно підсвітити «YM», а у правій - «P24UAH» і натиснути «обміняти». У вікні в полі «віддаєте» ввести суму, яку потрібно вивести на карту Приватбанку з Яндекс.Гроші. У сусідньому полі з'явиться сума, яка буде списана з гаманця з урахуванням комісії (0,5% за переказ), нижче - сума до отримання. Далі необхідно ввести номер картки, на яку будуть зараховані кошти та натиснути «обміняти». У наступному вікні з'явиться інформація, з якої потрібно ознайомитися. Зокрема, система попереджає, що вивести Яндекс.Гроші можна тільки на карту Приватбанку, отриману в Україні, і якщо переказ здійснюється вперше, то термін виведення коштів може затягнутися до 48 годин. Надалі обмін з Яндекс на Приват24 відбувається без затримок.

Читайте також Як перевести гроші зі скарбнички на картку ПриватБанку

Після ознайомлення із запропонованою інформацією необхідно натиснути «перейти до оплати». В наступному вікні потрібно ввести логін і пароль від облікового запису на Яндекс.Гроші, увійти і підтвердити заявку.

Як вивести Яндекс.Гроші на карту ПриватБанка за допомогою сервісу NaKartu.com

Досить швидко зробити обмін Яндекс.Грошей на Приват24 можна на сайті http://nakartu.com/. Для цього на головній сторінці необхідно відкрити вкладку «Яндекс.Гроші на карту і назад», підсвітити ПриватБанк, вибрати потрібний напрямок обміну, ввести суму та натиснути «обміняти». У вікні потрібно ввести номер рахунку Яндекс.Грошей, номер картки Приватбанку, на яку будуть зараховані кошти, e-mail, прізвище, ім'я, по батькові і номер телефону. Після обробки даних система запитає пароль підтвердження платежу. Кошти надійдуть на карту протягом доби.

Читайте також Як покласти гроші на картку ПриватБанку

Виведення коштів з сайту Яндекс.Гроші

Перевести Яндекс.Гроші на картку Приватбанку можна безпосередньо на сайті money.yandex.ru. Для цього потрібно авторизуватися в особистому акаунті, використовуючи логін і пароль. Далі необхідно виконати наступну послідовність дій: підсвітити «зняти гроші» - вибрати тип карти поряд з текстом «перевести на банківську картку» - «карта будь-якого банку» - заповнити дані та натиснути «перевести».

Читайте також Як оплатити комунальні послуги через приват 24 (оплата комунальних послуг через інтернет)

Варіантів виведення коштів багато, можна скористатися будь-яким з численних сайтів, при цьому курс обміну і комісія за здійснення операції можуть незначно відрізнятися.

Поделитесь материалом со своими друзьями: