Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Кредитна карта "Кредитка" від Укрсоцбанк - Юнікредитбанк. Переваги та недоліки

Кредитка від Укрсоцбанку - це прекрасний спосіб оплати дорогих покупок по безготівковому розрахунку і можливість зняти необхідну суму в одному з цілої мережі банкоматів. В основному, оформляється постійним клієнтам кредитно-фінансової установи.

Як оформити карту кредитку від Укрсоцбанку?

Якщо бажаючий оформити даний кредитний продукт вже є клієнтом банку (отримує пенсію, стипендію чи заробітну плату на карту) - він повинен пред'явити кредитному менеджерові лише власний паспорт та виписку по рахунку. Якщо ні - то необхідні паспорт, ідентифікаційний податковий код і довідка про розмір заробітної плати, підкріплюючи все це заявою на оформлення кредитки. Загальні вимоги - потенційний позичальник повинен бути повнолітнім, офіційно працевлаштованим і мати позитивну кредитну історію.

Оформити картку можна, звернувшись безпосередньо до відділення Укрсоцбанку в кредитний відділ з відповідними документами, або заповнивши заявку онлайн, і, вже при схваленні її кредитним комітетом, зробити похід в банк. Додаткова активація карти не потрібна. Карту найпростіше оформити, будучи клієнтом банку - більше шансів на позитивне рішення кредитного комітету, менше документів і часу на розгляд заявки.

Вартість оформлення та обслуговування кредитки від Укрсоцбанку

Оформити картку можна за суму, яка складає 2% від встановлюваного ліміту, обслуговування не буде коштувати ні копійки. Саме тому Укрсоцбанк вважається одним з найбільш лояльних і бюджетних банків.

Як зняти готівку з кредитної картки Укрсоцбанку? Де можна зняти?

Готівкові кошти по кредитній карті від Укрсоцбанку можна зняти в банкоматах даного банку або в мережі банкоматів банків-партнерів абсолютно безкоштовно. А от при знятті готівки з картки в касі оплачується додаткова комісія в розмірі 20 гривень. І паспорт, і карту обов'язково мати в наявності, інакше зняття грошей попросту неможливо.

Вартість зняття готівки через банкомати

Через банкомати банку-емітента картки гроші з кредитки знімаються без додаткової оплати, потрібно лише уважно дивитися на позначення, яке говорить про те, до якої банкоматної мережі належить пристрій для переведення в готівку грошей. Всі банкомати з логотипом UniCreditbank цілком підходять для отримання готівки без комісії. А от якщо ви вирішите зняти готівкові фінанси через банкомат без цього розпізнавального знака - готуйтеся до переплати. Який саме відсоток візьме з вас банкомат - залежить від внутрішньої тарифікації банку.

Кредитний ліміт по кредитній карті від Укрсоцбанку

Кредитка від Укрсоцбанку найчастіше видається постійним клієнтам - тим, хто отримує регулярні виплати на банківську карту, втім, ті, хто ними не є, також можуть спробувати щастя. Кредитний ліміт залежить від розміру заробітної плати або пенсії, яку отримує потенційний позичальник і може становити до 400% підтвердженої суми. Максимальний кредитний ліміт становить 50 000 гривень. Без документів, які підтверджують наявність постійного джерела доходу, карта не видається, тому розмір кредитного ліміту безпосередньо залежить від розміру виплат. Втім, деякі додаткові документи також можуть вплинути на прихильність кредитного комітету. Це закордонний паспорт з відмітками про виїзд за кордон, документи на автомобіль або нерухомість, яка знаходиться в одноосібному володінні майбутнього позичальника і так далі.

Чи є на карті Юнікредитбанку пільговий (грейс) період?

Як і в багатьох, поважаючих себе банках, Укрсоцбанк надає позичальникам право користуватися кредитом без нарахування відсотків. Грейс період на даній карті триває до 45 днів (до 15 числа наступного місяця). Наприклад, 12 травня були оплачені меблі круглою сумою - 2 000 гривень, а 16 травня зняли готівку сумою 1000 гривень. Першого червня ви вирішили привітати свою дитину і оплатили іграшку, вартістю 500 гривень. Отже, для того, щоб «не потрапити на відсотки», ви повинні повернути на карту 3000 гривень до 15 червня, а от 500 гривень почекають до 15 липня, і в такому випадку відсотки ви платити будете зовсім крихітні - 0.1% річних. Якщо ж ви не встигаєте погасити кредит в пільговий період, на витрачені кошти нараховується стандартна процентна ставка.

Порядок погашення кредиту по кредитній карті "кредитка" від Укрсоцбанку

Стандартна відсоткова ставка по даній карті - 30% річних. Взяті кредитні кошти повинні бути повернені на карту до 20 числа, щоб не нараховувалася пеня, і не застосовувалися штрафні санкції. Мінімальний щомісячний платіж - це 5% від суми заборгованості та нараховані відсотки по кредиту на день погашення. Максимального терміну погашення не існує - карту при бажанні можна перевипустити по закінченню терміну дії.

Прострочили оплату по кредитній карті. Що буде?

На прострочення оплати кредиту Укрсоцбанк реагує строго, але цілком адекватно. Якщо причина прострочення відноситься до поважних - штрафних санкцій не буде, але причину потрібно підтвердити офіційно. В іншому випадку доведеться сплатити штраф - до 60% простроченого платежу (конкретну суму призначає кредитний комітет і служба безпеки банку). Наступний платіж буде складатися з суми простроченого платежу, нарахованої на неї процентної ставки (можливо, підвищеної) і суми штрафу. Причому, першим спишеться штраф або пеня, потім відсотки і лише в останню чергу - тіло кредиту. Дізнатися точну суму можна, звернувшись до кредитного менеджера в будь-якому відділенні банку. На «гарячій лінії» на такі питання, як правило, не відповідають.

Використання кредитки від Укрсоцбанку як дебетової картки

Кредитка від Укрсоцбанку - це не що інше, як дебетова карта з відкритим на ній кредитним лімітом. Якщо потенційний позичальник уже є клієнтом Укрсоцбанку, то ліміт нараховується прямо на його зарплатну або пенсійну картку. Якщо ж ні - банк випускає дебетову карту і лише потім нараховує на неї кредитні кошти.

Як покласти гроші на кредитну карту?

 Покласти гроші на кредитку від Укрсоцбанку можна або в касі відділення, або в терміналі спеціальних кімнат. Це приміщення на вході у відділення банку, яке працює цілодобово, двері відкриваються картою. Комісії на поповнення карти немає. Для поповнення в касі банку необхідна карта і паспорт. Історію операцій можна переглянути на банкоматі, в терміналі або дізнатися у кредитного менеджера. Точно так само можна отримати і паперову роздруківку руху ваших фінансів, причому, абсолютно безкоштовно.

Переваги та недоліки кредитної карти "кредитка" від Укрсоцбанку в порівнянні з аналогічними картами інших банків

Великою перевагою є відсутність комісії за зняття готівки в банкоматах, за обслуговування картки, а також достатній пільговий період. Серед недоліків можна відзначити суворі штрафні санкції, платний випуск і комісію за зняття готівки в касі банку. Найвигідніше оформляти цю карту тим, хто отримує регулярні виплати через Укрсоцбанк, в іншому - звичайна кредитка.

Поделитесь материалом со своими друзьями: