Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Кредитна картка з пільговим періодом від Укрсиббанку. Переваги та недоліки

Укрсиббанк представляє кредитну карту з пільговим періодом оплати. Умови для використання даної кредитки прості, оформляється вона буквально за 15-20 хвилин, але пропозиція дійсна тільки для власників зарплатних карт «All Inclusive» - досить обмеженому колу учасників.

Як оформити карту кредитну карту від Укрсиббанку?

Для оформлення кредитної картки з пільговим періодом оплати від Укрсиббанку необхідно всього лише з'явитися у відділення банку, де обслуговується карта вашого зарплатного проекту «All Inclusive», де буде запропоновано підписання відповідного кредитного договору. Після цього карта буде видана на руки без зволікання. Додаткові документи не потрібні - співробітники можуть лише уточнити деякі відомості або зателефонувати до бухгалтерії вашого підприємства для перевірки даних. Вся дія займає максимум 20 хвилин, так що, не доведеться втрачати величезну кількість часу на безглузді походи в банк. Активація картки відбувається автоматично.

Вартість оформлення та обслуговування кредитки з пільговим періодом від Укрсиббанку

Кредитна картка оформлюється безкоштовно, оплачується лише обслуговування розрахунків за овердрафтом, але, якщо виконувати певні умови, можна уникнути оплати навіть цієї комісії. При виконанні умов для оплати в пільговому періоді комісія за обслуговування овердрафту зніматися не буде.

Як зняти готівку з кредитної картки Укрсиббанку? Де можна зняти?

Готівкові фінанси можна отримати в будь-якому банкоматі Укрсиббанку або в касах найближчого відділення. Зняття безкоштовно у власному банкоматі або з комісією в обладнанні іншого банку. Для того, щоб отримати готівку в касі банку, необхідна карта і паспорт або інший документ, що його замінює (підійдуть водійські права, наприклад). При відсутності документа, що посвідчує особу, або карти у видачі грошей може бути відмовлено.

Вартість зняття готівки з кредитної картки через банкомати

Комісія за зняття готівки з кредитної картки з пільговим періодом, в порівнянні з іншими банками цілком щадна. У мережі банкоматів, що належать Укрсиббанку, готівку з карти знімають безкоштовно, та ж сама картина спостерігається і при знятті коштів у банкоматі будь-якого банку-партнера. А от при знятті фінансів в іншому банку доведеться заплатити 1.30% + 7 гривень, незалежно від суми. Якщо ж знадобиться зняти гроші за кордоном, комісія зросте до 1.80% + сума, еквівалентна, як мінімум, 35 ​​гривням.

Кредитний ліміт по карті від Укрсиббанку

Максимальна сума кредитного ліміту становить 50 000 гривень, але на карту не може бути нараховано більше, ніж 300% від заробітної плати після утримання податкових та інших відрахувань за останні три місяці. Підвищити кредитний ліміт можна лише у разі збільшення розміру заробітної плати - тоді він може або підвищитися автоматично (банк підвищить його в односторонньому порядку) або можна подати заявку у відділенні банку, що обслуговує вашу карту.

Чи є на кредитній карті від Укрсиббанку пільговий (грейс) період?

Власне, пільговий період і є основною перевагою даного кредитного продукту. Він може тривати до 56 днів, і весь цей час на суму заборгованості нараховуватиметься мізерний відсоток - 0.0001% річних. Погашати заборгованість необхідно до 25 числа в місяці, який слідує за операційним. Наприклад, овердрафт був потривожений 14 і 18 червня, і було знято в цілому 1 500 гривень. А в липні купили меблі на суму 4000 гривень. Для того, щоб не переплачувати, необхідно сплатити 1 500 гривень до 25 липня, а «меблеві» гроші можна залишити до 25 серпня. Якщо ви погасите заборгованість до 25 числа наступного місяця, ви користуєтеся грейс періодом, якщо ж всю суму сплатити не вийшло - на залишок нараховується 4%, як комісія за використання овердрафту.

Порядок погашення кредиту по кредитній карті з пільговим періодом від Укрсиббанку?

Погашення по кредитній карті з пільговим періодом оплати від Укрсиббанку здійснюється автоматично - з зарплатного рахунку, за умови, що на ньому позитивний баланс. Щомісяця погашаються платежі в наступному порядку - спочатку всі комісії і відсотки, нараховані на дату погашення, потім не менш 10% від знятої суми. Замість процентної ставки по даній карті оплачується комісія за обслуговування овердрафту - 4% від використаної кредитної суми (якщо не змогли скористатися пільговим періодом). Максимальний термін не обмежений - карту можна перевипустити необмежену кількість разів.

Прострочили оплату по кредитній карті. Що буде?

Прострочення і, відповідно, пені або інших штрафних санкцій, як таких по даній карті бути не може. Заборгованість погашається автоматично за зарплатного рахунку, за умови позитивного балансу на ньому. Якщо ж ви з якихось причин не здатні і далі виплачувати взяті позикові кошти в такому ж режимі, (приміром, звільнилися з підприємства), то в обов'язковому порядку зайдіть у відділення банку і повідомте про це кредитного менеджера. Він допоможе знайти вихід з даної ситуації, можливо, вам запропонують інший кредитний продукт з іншими умовами.

Використання кредитки від Укрсиббанку як дебетової картки

Дана кредитна карта, по суті, і є одночасно дебетової, оскільки це зарплатна картка з дозволеним овердрафтом. На неї перераховуються ваші доходи з підприємства і з неї ви оплачуєте овердрафт при поповненні. Питання про нарахування відсотків на залишок власних коштів варто уточнити в бухгалтерії вашого підприємства або знайти пункт, який стосується цього питання, в договорі, підписаному при отриманні зарплатної карти.

Як покласти гроші на кредитну карту з пільговим періодом?

Гроші на кредитну карту з пільговим періодом оплати від Укрсиббанку надходять тільки з рахунку підприємства, на якому ви працюєте в даний момент. Це чисто зарплатний проект з можливістю оформити овердрафт.

Переваги та недоліки даної кредитної карти в порівнянні з аналогічними картами інших банків

Карта для дуже вузького кола учасників - зі списку працівників підприємств, що беруть участь у зарплатному проекті від Укрсиббанку. Дуже привабливий відсоток, зручний спосіб розплачуватися за рахунками і погашати кредитну заборгованість, але - на жаль! - Багатьом вона недоступна.

Поделитесь материалом со своими друзьями: