Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Переказ ВебМані на картку ПриватБанку. Зручно і вигідно

Заробіток в інтернеті і система електронних платежів, поширені в усьому світі, набули популярності і в нашій країні. На жаль, не все можна придбати за віртуальні гроші і часто доводиться виводити кошти за допомогою переказу з ВебМані на картку ПриватБанку.

Вивід електронних грошей можна провести на карту будь-якого банку, але при переказі ВебМані на картку ПриватБанку, банком стягується мінімальна комісія. Термін виведення становить до трьох робочих днів. При необхідності можна скористатися послугою термінового переказу, але при цьому доведеться додатково заплатити комісію в розмірі 1,1% від суми коштів, що виводяться.

Варто звернути увагу на те, що перекази з електронного гаманця ВебМані на ПриватБанк можна здійснювати тільки на особисту картку. В даний час введені обмеження на перекази грошей з ВебМані на картки ПриватБанку, відкриті в Криму.

Читайте також Swift переказ на Приватбанк. Хто та як може його отримати?

Як здійснити переказ грошей з ВебМані на картку ПриватБанку

Для того щоб мати можливість здійснити переказ ВебМані на ПриватБанк, необхідно авторизуватися на сайті WebMoneу. Після цього потрібно виконати таку послідовність дій:

  • Відкрити вкладку "приватним особам», вибрати в меню пункт «вивести» і підсвітити «грошовим переказом».
  • У вікні на перетині рядка «банківським переказом на рахунок або карту» і шпальти «WMU» клікнути по слову «більше».
  • Залежно від терміновості отримання грошей вибрати «карта ПриватБанку» або «карта ПриватБанку (моментально)». При необхідності можна перевести гроші на поточний банківський рахунок, вибравши відповідний запис.
  • Після цього здійснюється перехід в захищену зону, де буде запропоновано заповнити шаблон, в який необхідно внести платіжні реквізити, а саме розрахунковий рахунок ПриватБанку, МФО та номер картки. Всі ці відомості можна отримати в найближчому відділенні банку або за допомогою програми Приват24. Далі вказати суму до отримання. Після заповнення шаблону, системі буде потрібно якийсь час на перевірку даних, після чого буде сформовано рахунок до сплати. Надалі для того, щоб здійснити переказ ВебМані на картку ПриватБанку достатньо в збереженому шаблоні вказати суму переказу.
  • Перейти на вкладку «гаманець», вибрати «рахунки до оплати» і підтвердити списання коштів з електронного гаманця.

Читайте також Як збільшити кредитний ліміт в Приватбанку?

Як зробити переказ з Приват24 на ВебМані

При необхідності, електронний гаманець можна поповнити за допомогою інтернет-банкінгу. Для здійснення переказу з Приват24 на ВебМані потрібно виконати кілька нескладних кроків:

  • Пройти процедуру авторизації на сайті WebMoneу.
  • В меню «приватним особам» вибрати пункт «поповнити» та підпункт «з банківського рахунку».
  • У вікні на перетині рядка «через інтернет-банкінг» і шпальти «WMU» підсвітити «більше».
  • Із запропонованого списку вибрати «Приват24», в шаблоні ввести номер гаманця і бажану суму.
  • Після підтвердження операції автоматично запуститься програма інтенерт-банкінгу «Приват24». Необхідно ввести логін та пароль і підтвердити оплату.

Читайте також Карта для виплат від Приватбанку. Кому видається і які її можливості?

Головна перевага електронних переказів - простота і зручність. Всі операції займають всього декілька хвилин і не вимагають особливих навичок у роботі з комп'ютером.

Поделитесь материалом со своими друзьями: