Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як збільшити (підвищити) ліміт кредитної картки Приватбанк онлайн?

Якщо кредитна картка не використовується або використовується вкрай рідко, то ПриватБанк може знизити кредитний ліміт по карті. Як діяти власнику карти, якщо йому знадобилися кредитні кошти, а часу на відвідування банку немає? Відповідь проста - треба подати заявку на збільшення ліміту кредитної карти Приватбанку онлайн.

Заповнити онлайн заявку на отримання кредиту ви можете на цій сторінці

Як збільшити ліміт на кредитці Приватбанку онлайн

Збільшити ліміт на кредитці Приватбанку онлайн можна подавши заявку на сайті http://5.privatbank.ua/ або https://limit.pb.ua/. Для цього необхідно ввести свій номер мобільного телефону і код підтвердження, який прийде в смс-повідомленні. Подавати заявку потрібно з номера, до якого прив'язана кредитна картка. Протягом трьох робочих днів заявка буде розглянута і кредитний ліміт Приватбанку онлайн збільшиться на 10%. Використовувати цей спосіб можна тільки один раз. Наступна заявка розглядатись не буде. Про прийняте рішення клієнту буде повідомлено смс-повідомленням.

Також читайте Як збільшити кредитний ліміт в Приватбанку?

Якщо кредитна картка взагалі не використовувалася, то власникові картки запропонують звернутися з необхідними документами в банк для розгляду питання.

Як збільшити кредитний ліміт ПриватБанк онлайн через Приват 24

Підняти кредитний ліміт ПриватБанк онлайн користувачі інтернет-банкінгу Приват 24 можуть виконавши наступну послідовність дій:

  • Зареєструватися у своєму аккаунті, з допомогою номера телефону і динамічного пароля, який прийшов на цей номер.
  • Відкрити меню «мої рахунки», вибрати кредитку Приватбанку на якій потрібно збільшити ліміт онлайн.
  • Вибрати вкладку «керування карткою/рахунком» підсвітити «кредитний ліміт».
  • У вікні, вибрати бажану суму і подати заявку на підняття кредитного ліміту Приватбанку онлайн.

Після розгляду заявки співробітники банку сповістять клієнта про прийняте рішення смс-повідомленням.

Також читайте Як збільшити ліміт по кредитній карті Приватбанку

Підвищити ліміт кредитки Приватбанку онлайн можна також за допомогою мобільного додатку Приват 24.

Спілкування в чаті з оператором банку допоможе вирішити питання зміни ліміту. Для цього достатньо звернутися за порадою в розділі «допомога онлайн».

Підвищення ліміту кредитки Приватбанку онлайн. Кому доступна послуга?

Збільшити ліміт кредитної картки ПриватБанк онлайн вдасться не всім клієнтам банку. Особам, які допускали порушення фінансової дисципліни за кредитним договором, в тому числі мали місце випадки несвоєчасного внесення обов'язкових платежів, в послузі, швидше за все, буде відмовлено. Також розраховувати на збільшення ліміту на кредитці Приватбанку онлайн на велику суму не можуть особи, які мають погану кредитну історію.

Заповнити онлайн заявку на отримання кредиту ви можете на цій сторінці

При необхідності значно збільшити кредитний ліміт власнику карти бажано звернутися в банк з документом, що підтверджує платоспроможність. Це може бути довідка про доходи, документ, що підтверджує підвищення зарплати і т. д.

Особам, що активно використовують кредитну карту і не допускають прострочення платежів, банк автоматично збільшує кредитний ліміт.

Поделитесь материалом со своими друзьями: