Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як дізнатися ліміт кредитної картки ПриватБанку?

Розмір кредитного ліміту є однією з важливих складових вигідності кредитної картки. Протягом терміну обслуговування картки банк може неодноразово збільшувати або зменшувати розмір ліміту, тому для власників кредитного пластику питання «як дізнатися ліміт картки ПриватБанку» є досить актуальним.

Читайте також Як збільшити ліміт по кредитній карті Приватбанку

Як дізнатися кредитний ліміт по картці ПриватБанку

При встановленні і зміні суми ліміту на номер мобільного телефону, до якого прив'язана карта, приходить смс-повідомлення, тому, дізнатися ліміт кредитної картки ПриватБанку можна заглянувши в архів смс-повідомлень.

Також існує можливість отримати необхідні відомості, зателефонувавши на безкоштовний номер 3700 або звернувшись до найближчого відділення банку.

Читайте також Кредитна картка «Універсальна» від ПриватБанку. Всі нюанси та підводні камені

Клієнти банку, які активно користуються мобільними додатками та інтернет-банкінгом Приват24, без проблем дізнаються ліміт картки ПриватБанку, пройшовши процедуру авторизації в додатках.

Перевірка кредитного ліміту в Приватбанку також доступна в терміналах самообслуговування і банкоматах.

Як дізнатися ліміт кредитної картки ПриватБанку через Приват24

Незалежно від часу доби і місця знаходження перевірити ліміт на картці ПриватБанку можна скориставшись мобільним додатком Приват24. Для цього потрібно запустити додаток, ввести номер телефону та пароль, який отримано в смс-повідомленні. Після перевірки введених даних відкриється домашня сторінка, на якій можна знайти інформацію по картах, рахунками, бонусним програмах і т.д. Необхідно підсвітити вкладку «карти». У списку, відобразяться всі карти, прив'язані до аккаунту, і їх баланс. Для лімітної карти виведеться поточний залишок, кредитний ліміт і сума мінімального платежу.

Читайте також Swift переказ на Приватбанк. Хто та як може його отримати?

Аналогічні дії виконуються в програмі інтернет-банкінгу. Після авторизації в програмі потрібно вибрати меню «мої рахунки» та ознайомитися з необхідною інформацією. Без авторизації в програмі Приват 24 отримати необхідну інформацію можна скориставшись послугою «допомога онлайн».

Як перевірити ліміт на картці ПриватБанку за допомогою смс-банкінгу

Дізнатися ліміт картки ПриватБанку можна відправивши безкоштовне смс-повідомлення на номер 10060. У тексті повідомлення необхідно вказати останні чотири цифри карти. У відповідному повідомленні від банку будуть вказані сума доступних коштів, розмір кредитного ліміту, сума мінімального платежу, інформація про накопичені бонуси.

Читайте також Кредитна картка «Універсальна Голд» від Приватбанку. Відмінності від звичайної «Універсальної»

Користувачі мобільного додатку «смс-банкінг» звільнені від необхідності запам'ятовувати смс-команди. Вся необхідна інформація по кредитці з'явиться при виборі меню «баланс по карті».

ПриватБанк як перевірити кредитний ліміт у терміналі самообслуговування

У терміналах самообслуговування не передбачено спеціальне меню для виконання даної операції. Дізнатися кредитний ліміт по картці ПриватБанку вийде, якщо вибрати будь-яку операцію по карті. Наприклад, «поповнити карту». На моніторі відобразяться всі відомості по карті, в тому числі і кредитний ліміт. Після отримання необхідних відомостей, розпочату операцію можна скасувати.

Поделитесь материалом со своими друзьями: