Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як збільшити ліміт по кредитній карті Приватбанку

Багато власників кредитної карти Приватбанку не особливо задоволені розміром кредитного ліміту на ній. Що ж, ніхто не заважає їм дізнатися, як збільшити ліміт по кредитній карті Приватбанку цілком чесними і легальними способами, тим більше, що їх декілька, і можна вибрати саме той, який підійде.

Заповнити онлайн заявку на отримання кредиту ви можете на цій сторінці

Способи збільшення кредитного ліміту: довідка про доходи

Найпростіший і ефективний спосіб збільшити ліміт на карті Приватбанку - це звернутися в будь-яке відділення з паспортом, карткою та довідкою про розмір постійного доходу за останні шість місяців. Довідка, навіть якщо там відображаються досить посередні цифри, може стати «козирною картою» - ліміт буде підвищено. Зрозуміло, все вирішується на засіданні кредитного комітету, але, як правило, відмова при застосуванні даного способу слідує рідко і тільки при досить великій кількості випадків прострочення платежів.

Якщо ви працюєте неофіційно, але місце роботи у вас постійне - можете заповнити спеціальну анкету і вказати в ній розмір доходу, одержуваного вами. Кредитний комітет разом зі службою безпеки розгляне вашу заявку протягом трьох робочих днів і прийме рішення. Про нього ви будете проінформовані за допомогою СМС-повідомлення.

Читайте також Як збільшити ліміт на кредитці Приватбанка

Збільшуємо кредитний ліміт на карті на 10%

Можна попросити Приватбанк збільшити ліміт кредитної картки на 10% від уже наявного, або на 500 гривень, якщо ліміт був нульовим. Необхідно всього лише зайти на сайт 5.privatbank.ua і ввести в спеціальне віконце адресу своєї електронної пошти та номер мобільного телефону, який ви вказали при оформленні картки. Через 1-3 робочих дні ліміт стане важчим на 10% або на 500 гривень. SMS-повідомлення про зміну ліміту обов'язково прийде до вас на номер. Користуватися даними способом можна лише один раз.

Банк йде назустріч першим

Якщо рух фінансових коштів по карті відбувається досить інтенсивно, вам можна не ламати собі голову над питанням як збільшити ліміт на карті Приватбанку. Банк сам йде назустріч і підвищує кредитний ліміт в односторонньому порядку. Якщо вам не потрібна така «прірва грошей», можете прийти в будь-яке відділення Приватбанку і написати заяву на його зниження до певної суми. Але краще буде залишити все як є - мало що може трапитися в житті - гроші потрібні завжди. Про підвищення кредитного ліміту з боку банку ви дізнаєтеся з SMS-повідомлення.

Читайте також Як зняти гроші зі скарбнички Приватбанку. Різні способи

Збільшити кредитний ліміт онлайн

Можна спробувати збільшити ліміт карти Приватбанку, навіть не виходячи з дому. Для цього необхідно увійти в систему «Приват24», знайти в меню «Всі послуги». Потім перейти в «Кредити» і клікнути на кнопку «Змінити кредитний ліміт». У віконці вибрати карту, на якій хочете провести подібну операцію, вказати бажаний розмір кредитного ліміту і подати заявку на його швидке зростання. Протягом 3-4 робочих днів кредитний комітет розгляне її і прийме рішення про збільшення або буде відмова. Про рішення комітету чи можна збільшити ліміт на кредитній карті Приватбанку ви дізнаєтеся з SMS-повідомлення. Втім, можна переглянути стан поданої заявки, авторизувавшись в «Приват24», і перейшовши по ланцюжку «Всі послуги - Кредити - Змінити кредитний ліміт - Архів заявок».

Заповнити онлайн заявку на отримання кредиту ви можете на цій сторінці

І нарешті ...

Найнадійнішим способом як підвищити ліміт на кредитній карті Приватбанку на даний момент є оформлення однієї з кредитних продуктів. У списку знаходяться кредитна картка «Універсальна» з фото, mini кредитка і так далі (повний список можна подивитися на сайті Приватбанку). Оформивши від одного до чотирьох продуктів і отримавши їх в будь-якому зручному для вас відділенні банку, ліміт буде збільшений. Питання про те, як збільшити ліміт кредитної карти Приватбанку буде закрито.

Поделитесь материалом со своими друзьями: