Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Кредитна картка «Універсальна Голд» від Приватбанку. Відмінності від звичайної «Універсальної»

Бути привілейованим клієнтом дуже приємно, і власники кредитної картки «Універсальна Gold» знають про це не з чуток. Маса привілеїв, приємні сюрпризи та знижки, а також багато-багато іншого.

Оформити карту Уіверсальна Gold від Приватбанку можна на цій сторінці

Переваги картки «Універсальна Gold»

Переваг у «золотої» кредитної карти від Приватбанку вистачає, серед них:

  • Спеціальна телефонна лінія, якою мають право користуватися тільки члени GOLD-клубу. Телефон цілодобовий: 0-800-504-707.
  • Є власний дисконтний клуб. Учасники «ПриватБанк VIP» мають право отримувати значні знижки в елітних клубах. Таких місць по Україні налічується більше, ніж 3000, а знижки іноді досягають 30%. Повний список таких компаній можна дізнатися на сайті Приватбанку.
  • Цілодобова «гаряча лінія» оперативно вирішує такі нагальні питання, як термінове зняття готівки, адресу найближчого банкомату або терміналу оплати, втрата картки або її блокування та інші - варто тільки подзвонити.
  • Величезна кількість бонусів і знижок, деякі з них діють постійно.
  • Можна отримати гроші без наявності карти або поговити саму карту замість втраченої в найкоротші терміни в будь-якій країні світу.
  • Послуга зберігання цінностей в ячейках банку.

Будь-який клієнт Приватбанку, який оформить карту «Універсальна Gold», моментально відчує на собі, як воно - стати VIP. Зрозуміло, можна обійтися і звичайною кредитною карткою "Універсальна", але між нею і «золотою» кредиткою є кілька суттєвих відмінностей, які моментально показують різницю між звичайними і елітними користувачами.

Читайте також Кредитна картка «Універсальна» від ПриватБанку. Всі нюанси та підводні камені

Відмінності між звичайною карткою "Універсальна" та «Універсальна Gold»

Приватбанк дбає про всіх своїх клієнтів - саме тут найбільша кількість банкоматів, терміналів оплати та іншого обладнання, яке допомагає клієнтам вільно користуватися грошима, як власними, так і позиковими. Але кредитна картка «Універсальна Gold» володіє привілеями елітної картки і дещо відрізняється від звичайної «Універсальної», а саме:

  • «Універсальна Gold» пріоритетна при обслуговуванні - клієнти, у яких вона є, обслуговуються позачергово.
  • Базова процентна ставка за використання кредитних коштів нижче, ніж на звичайній карті - 2.3% річних на місяць.
  • Максимальний розмір кредитного ліміту становить 40 000 гривень.
  • Члени GOLD-клубу користуються знижками і привілеями в будь-якій країні світу, де діє карта Visa.
  • Кредитну карту «Універсальна Gold» можна оформляти в будь-якій валюті на вибір: гривні, рублі, долари або євро. Валюту вказує держатель картки при її оформленні.
  • Можливість оформити додаткову іменну кредитну карту з фото MasterCard World для себе і своїх близьких.

Оформити карту Уіверсальна Gold від Приватбанку можна на цій сторінці

Незважаючи на масу елітних привілеїв, кредитна картка «Універсальна Gold» оформляється абсолютно безкоштовно, втім, її річне обслуговування також не зажадає особливих витрат. Оплачувати необхідно тільки членство в GOLD-клубі при бажанні там перебувати, він складе всього 20 гривень на місяць. Втім, виділена телефонна лінія і персональний консультант того варті. До речі, на відміну від інших банків, де випускаються карти з привілеями, кредитна картка «Універсальна Gold» не має обов'язкового незнижуваного залишку - ліміт можна використовувати цілком і повністю. Ніяких штрафних санкцій за це не буде. Карту можна оформити онлайн, подавши заявку через сайт банку, а от отримувати її доведеться вже у відділенні.

Поделитесь материалом со своими друзьями: