Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Кредитна картка «Еволюція № 1» від Дельта Банку. Переваги та недоліки

Кредитна карта Еволюція № 1 відрізняється тим, що з кожної покупки в супермаркетах України або оплаті за бензин на заправках за безготівковим розрахунком, на неї повертається частина коштів у вигляді бонусів, а саме - 1-2% від суми покупки. Таким чином, на оплаті даною кредитною карткою можна заощадити і навіть злегка заробити.

Як оформити кредитну карту Еволюція № 1 від Дельта банку?

Для оформлення картки «Еволюція № 1» від Дельтабанку необхідні лише основні документи - паспорт громадянина України та ідентифікаційний податковий код. Якщо ви хочете отримати процентну ставку нижче базової, можна принести документ, що підтверджує регулярне отримання доходу - довідку про нарахування та розмір заробітної плати. Карту можна оформити безпосередньо у відділенні, на сайті Дельтабанка або у великих торгових центрах. Як правило, в будь-якому торговому центрі, де продається побутова техніка, є представник цієї фінансово-кредитної установи. Отримати картку можна або прямо там, або у відділенні у кредитного менеджера.

Активація картки обов'язкова і проводиться одним з трьох способів:

  • Жителям міста Київ можна зателефонувати до контакт-центру банку (044-428-95-95).
  • Всім іншим громадянам України буде зручніше набрати безкоштовний номер «гарячої лінії» (0-800-500-600).
  • Звернутися в технічну підтримку клієнтів банку на сайті, скориставшись формою зворотного зв'язку.

Отже, при наявності вільного дня можна прийти у відділення банку і, подавши заявку кредитному менеджерові, через деяку кількість часу отримати карту відразу ж (за умови позитивного рішення кредитного комітету). Якщо ж часу обмаль - варто заповнити заявку на отримання карти онлайн, а у відділення йти вже напевно.

Вартість оформлення та обслуговування кредитки від Дельта банку

Оформлення картки абсолютно безкоштовне, а от за її обслуговування доведеться сплатити не особливо велику суму - 118 грн. 80 коп. Отже, карту «Еволюція № 1» варто оформляти лише за необхідності, просто так подавати заявку не варто.

Як зняти готівку з кредитки Еволюція № 1 від Дельта банку? Де можна зняти?

Зняти готівку з даної карти можна, як через банкомат, так і в касі Дельтабанка. Комісія в обох випадках однакова - 4% від суми зняття +15 гривень. Для отримання готівки в касі, необхідна карта і паспорт. При відсутності того чи іншого зняття готівки не представляється можливим.

Вартість зняття готівки з кредитки від Дельта банку через банкомати

Точно така ж комісія (4% +15 гривень) буде, якщо знімати готівку через банкомати фінансових партнерів Дельтабанка. Банки-партнери перераховані на його сайті, а в реальному житті позначені позначкою, що даний банкомат є учасником банкоматної мережі «Атмосфера» або групи «Euronet Worldwide». При знятті готівкових коштів через банкомат, який не є партнером Дельтабанка, комісія з його боку буде такою ж, але сторонні банки обов'язково додадуть до цієї суми свій відсоток, істотно збільшивши її.

Кредитний ліміт по карті Еволюція № 1 від Дельта банку?

Підхід до установки кредитного ліміту у Дельтабанка суворо індивідуальний. Мінімальний ліміт становить 2000 гривень - максимальний - 50 000 гривень. Досить високий кредитний ліміт можна отримати, якщо при подачі заявки на оформлення картки надати в банк хоча б один з наступних документів:

  • Довідку про розмір заробітної плати, взяту в бухгалтерії за місцем роботи.
  • Документи на автомобіль, правда, він повинен бути не старше п'яти років і обов'язково іномаркою.
  • Закордонний паспорт, в якому буде позначка про виїзд за кордон у найближчий рік (а краще декілька).
  • Якщо ви отримуєте заробітну плату на банківську карту (банк не має значення), можна обмежитися випискою за рахунком.

Чи є на кредитці від Дельта банку пільговий (грейс) період?

Пільговий період на карті «Еволюція» від Дельтабанка є, але він дійсний, якщо ви дотримуєтеся дві умови - сплачуєте карткою покупки за безготівковим розрахунком (у тому числі і покупки через Інтернет) і гасите заборгованість строго протягом грейс періоду. Погашення заборгованості має відбуватися до 25 числа у місяці, наступному за «місяцем розтрати». Наприклад, 5 травня було витрачено 500 гривень в одному з супермаркетів міста, а 17 травня ви купили в інтернеті флакон улюблених парфумів за 250 гривень, сплативши їх знову ж карткою. 8 червня ви скупилися на суму 2 000 гривень. Отже, до 25 червня ви повинні розплатитися за травневі покупки в загальній сумі 750 гривень, а червневі 2000 ви погасите вже до 25 липня. Але правило щодо пільгового періоду діє лише на безготівкові покупки - суми, зняті готівкою, під це правило не потрапляють. Якщо ви з якоїсь причини не сплатили витрачену суму протягом грейс періоду - доведеться платити відсотки. Додаткові комісії в цьому випадку відсутні.

Порядок погашення кредиту по кредитній карті «Еволюція № 1»

Базова процентна ставка по даній кредитці становить 36% річних. Щомісяця необхідно оплачувати не менше 2% від знятої суми плюс суму нарахованих відсотків на день погашення. Сукупність цих показників становить обов'язковий мінімальний платіж, який повинен перекрити як взяту позику, так і відсотки, банківські комісії та інші платежі. Суму мінімального платежу можна дізнатися на «гарячій лінії» Дельтабанка або, завдяки послузі SMS інформування. Максимального терміну погашення немає - карту можна перевипускати необмежену кількість разів.

Прострочили оплату по кредитній карті Еволюція № 1. Що буде?

При внесенні мінімального платежу варто стежити за термінами, так як при запізненні або оплаті неповної суми позичальник карається штрафними санкціями. Сума штрафу становить 75 гривень, але Дельтабанк завжди залишає за собою право встановити додаткові штрафні санкції за власним розсудом. Для уточнення повної штрафної суми конкретно по вашій карті необхідно звертатися до менеджера кредитного відділу у відділенні банку. Штраф буде додано до суми наступного щомісячного платежу.

Використання кредитки як дебетової картки

«Еволюція № 1» цілком хороша і як дебетова картка. На позитивний залишок власних коштів банк нараховує 10% річних. Відсотки нараховуються протягом останнього робочого дня кожного місяця у вигляді фінансової добавки до рахунку - грошима, не бонусами.

Як покласти гроші на кредитну карту Еволюція № 1 від Дельта банку?

Карту «Еволюція № 1» від Дельтабанка можна поповнити декількома способами:

  • У касі Дельтабанка або банків-партнерів. Комісія на поповнення в даному випадку складе 10 гривень.
  • У терміналах самообслуговування.
  • У банкоматах, які доповнені функцією прийому купюр.
  • Перевівши з картки на картку за допомогою того ж банкомату або системи «myDELTA».

Наявність картки обов'язкова, навіть при поповненні її через касу банку. Історію операцій по карті можна дізнатися, вирушивши в будь-яке відділення Дельтабанка, зателефонувавши на «гарячу лінію» або в системі «myDELTA». Якщо необхідний паперовий варіант виписки - звертайтеся в будь-яке відділення Дельтабанка або роздрукуйте її прямо з «myDELTA». Оплачувати в обох випадках нічого не доведеться.

Переваги та недоліки кредитної картки Еволюція № 1 від Дельта банку в порівнянні з аналогічними картами інших банків

Кредитну карту «Еволюція № 1» від Дельтабанка варто оформляти за наявності чіткої мети, просто так - немає необхідності через плату за річне обслуговування. Вона зручна для зняття досить великих сум готівкою - тоді комісія за зняття буде не настільки помітна, а от дрібні суми краще не знімати, а витрачати в магазинах або в інших точках прийому безготівкових грошей. До речі, варто пам'ятати про те, що і кеш-бек, і пільговий період погашення діють лише за умови безготівкових фінансових операцій. Її досить легко оформити і отримати, але за відсутності карти зняти готівку неможливо, навіть у касі банку за наявності паспорта. Звичайна кредитна карта зі своїми достоїнствами і недоліками, доповнена опцією бонусного повернення витрачених фінансів, що, безсумнівно, приємно.

Поделитесь материалом со своими друзьями: