Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як поповнити електронний гаманець WebMoney

Бувають ситуації, коли неможливо провести розрахунки в інтернеті за допомогою платіжної картки або її валюта не збігається з потрібною. У таких випадках можна скористатися електронним гаманцем Вебмані, який необхідно своєчасно поповнювати. Про те, як перевести гроші з Приват 24 на WebMoney піде мова нижче.

Читайте також Як прив'язати карту Приватбанка до Webmoney?

Як поповнити WebMoney через Приват 24

Для того, щоб переказати гроші з Приват 24 на Вебмані необхідно пройти процедуру авторизації в системі, увійти в особистий кабінет і виконати наступну послідовність дій:

  • у меню «приватним особам» вибрати підменю «поповнити» і підсвітити «з банківського рахунку»;
  • у вікні необхідно вибрати спосіб оплати «з банківської картки в онлайні» або «інтернет-банкінг» і на перетині зі стовпцем із зазначенням потрібної валюти поповнення натиснути «далі»;
  • далі потрібно підсвітити спосіб поповнення «Приват 24», відкривається меню вибрати тип гаманця, ввести його номер, суму поповнення та натиснути кнопку «далі». У нижній частині екрана відображається сума, яка буде списана з карти;
  • у наступному вікні система порекомендує авторизуватися в Приват 24. Тут же буде вказано номер рахунку одержувача, сума, яку необхідно перевести з Приват24 на WebMoney і призначення платежу, яке не можна змінювати. Дане призначення дійсно тільки для цього платежу;
  • увійти в Приват24, пройти процедуру авторизації і в меню «сервіс» вибрати вкладку «Платежі», у вікні, підсвітити «по Україні»;
  • у форму, що з'явилася на екрані, внести дані про одержувача, скопіювати номер рахунку і призначення платежу, вибрати картку з якої будуть переведені гроші з Приват 24 на Вебмані і ввести суму переказу.
  • після натискання кнопки «продовжити» відкриється вікно, в якому необхідно відправити платіж «у корзину» і підтвердити його за допомогою динамічного пароля, отриманого в смс-повідомленні або QR-коду.

Читайте також Як вивести гроші з ВебМані на карту Приватбанку?

Операція проводиться в напівавтоматичному режимі, так як банківські реквізити вносяться вручну. Вартість комісії 1,5 % від суми переказаних коштів. Є можливість провести операцію повністю в автоматичному режимі. У цьому випадку комісія складе 2,6%. В обох випадках кошти на електронний гаманець зараховуються миттєво.

Як поповнити wmz через Приват24

Поповнення електронного гаманця wmz через Приват24 можливо при наявності відкритої доларової банківської карти. Крім того, здійснювати дану операцію можуть користувачі WebMoney, що мають атестат не нижче початкового рівня. Власники формальних атестатів для проведення валютних операцій повинні завантажити на сайт сканкопіі першої, другої та одинадцятої сторінок паспорта і дочекатися їх перевірки.

Читайте також Виведення грошей з WebMoney на карту Приватбанку

Після виконання цих умов переказ грошей з Приват24 на Вебмані відбувається описаним вище способом.

Поповнення Вебмані за допомогою онлайн пунктів обміну валюти

Поповнити гаманець WebMoney можна за допомогою онлайн сервісів обміну валюти. Серед них obmennik.in.ua, wmchange24.net, ukrwebtransfer.com. У кожному з сервісів при поповненні Вебмані через Приват24 зарахування коштів на гаманець проводиться миттєво, є функція автоматичного і напівавтоматичного поповнення гаманця. Тут же можна конвертувати кошти в потрібну валюту.

Так, для поповнення гаманця за допомогою сервісу WmChange24 досить вибрати напрямок обміну, вказати суму, яку необхідно обміняти, ввести номер картки банку і номер гаманця, а також адресу електронної пошти та прізвище, ім'я, по-батькові власника картки.

Читайте також Перевірка балансу картки через інтернет сервіс Приват 24

Комісія за виведення у всіх обмінних пунктах практично однакова, може незначно відрізнятися курс обміну.

Поделитесь материалом со своими друзьями: