Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як перевірити бонусний рахунок на карті Приватбанку

На вході в більш ніж 50000 торгових точок України можна побачити логотип «полуничка» від програми лояльності Приватбанку «Бонус Плюс». Власники карток з відповідним написом мають можливість купувати товари в мережі партнерів програми зі знижкою від 3 до 20%, яка буде нараховуватися на бонусний рахунок карти. Накопичені бонуси згодом можна витратити на покупку товарів або оплату послуг.

Читайте також Кредитна картка «Еволюція № 1» від Дельта Банку. Переваги та недоліки

Як перевірити бонуси на карті Приватбанку

Щоб ефективно розпорядитися накопиченими бонусами, потрібно стежити за їх кількістю. Учасники програми «Бонус Плюс» Приватбанку дізнатися скільки бонусів накопичено на карті можуть:

  • в банкоматі;
  • за допомогою смс-оповіщення;
  • в інтернет-сервісі Приват24;
  • у мобільному додатку «Бонус Плюс»;
  • на сайті bonus.privatbank.ua.

Читайте також Як дізнатися ліміт кредитної картки ПриватБанку?

Як дізнатися скільки бонусів на карті Приватбанку через інтернет

Для того щоб перевірити бонусний рахунок на карті Приватбанку через Приват24 потрібно пройти процедуру авторизації в сервісі і відкрити меню «Мої рахунки». У новоствореній вкладці вибрати пункт «Бонус Плюс». На екрані з'явиться інформація про стан особового рахунку.

Аналогічну інформацію можна отримати якщо на головній сторінці Приват24 вибрати меню «Виписки по картах» ® «Рахунок Бонус Плюс».

Дізнатися скільки бонусів на карті Приватбанку можна на офіційному сайті програми лояльності Бонус Плюс bonus.privatbank.ua. Для цього у відповідному розділі сторінки необхідно ввести номер телефону, до якого прикріплена картка, і натиснути «дізнатися». На вказаний номер буде надіслано повідомлення з інформацією про кількість накопичених бонусів.

Читайте також Перевірка балансу картки через інтернет сервіс Приват 24

Як подивитися бонуси на карті Приватбанку в банкоматі або терміналі самообслуговування

Власники карток «Універсальна» та Голд можуть перевірити бонуси на карті Приватбанку у банкоматах і терміналах самообслуговування. Для цього потрібно вставити картку в картрідер та обрати меню «перегляд балансу». У вікні буде доступна вся необхідна інформація.

Бонус плюс ПриватБанк. Як дізнатися скільки бонусів на карті за допомогою мобільного телефону

При кожному використанні карти на мобільний телефон власника приходить смс-повідомлення з повідомленням про зарахування або списання коштів, зазначенням балансу картки та станом бонусного рахунку.

Якщо необхідно перевірити бонуси на карті Приватбанку, досить на безкоштовний номер 10060 відправити смс-повідомлення з текстом 1111, де 1111 – чотири останні цифри номера карти. У відповідь прийде повідомлення із зазначенням балансу по карті і кількістю доступних бонусів.

Читайте також Перевірка балансу картки Приватбанку за допомогою мобільного телефону

Власники iPhone і смартфонів на базі Android мають можливість подивитися бонуси на карті Приватбанку за допомогою мобільного додатку «Бонус Плюс». Користувачі програми можуть скористатися каталогом партнерів програми «Бонус Плюс», дізнатися адреси, де можливо розрахуватися за товар або надану послугу і завжди бути в курсі спеціальних пропозицій і акцій, проведених партнерами програми.

Поделитесь материалом со своими друзьями: