Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як зняти бонуси з карти Приватбанку?

Програма лояльності «Бонус Плюс» Приватбанку діє для всіх карт, що мають логотип програми. Багато власників банківських карт з відміткою «Бонус Плюс», оплачуючи товари і послуги, не замислюються про кількість одержуваних бонусів і про стан особового рахунку. Але рано чи пізно виникає питання як зняти гроші з бонусного рахунку Приватбанку.

Читайте також Як перевірити бонусний рахунок на карті Приватбанку

Як користуватися Бонус Плюс в Приватбанку

Зняти гроші з бонусного рахунку Приватбанку у звичному розумінні цього виразу не можна. Але придбати товар в обмін на бонуси цілком можливо. Для цього потрібно:

Знайти торгову точку, що бере участь у програмі «Бонус Плюс». Стікер з полуничкою на вході є гарантією того, що в магазині можна перевести в готівку Бонус Плюс Приватбанку.

Вибрати потрібний товар.

Повідомити продавця про бажання оплатити покупку з бонусного рахунку.

Бонус Плюс в Приватбанку можна використовувати на оплату послуг спа-салонів і фітнес центрів, які є партнерами програми лояльності. З бонусного рахунку можна розплатитися в кафе або ресторані, розрахуватися за заправку автомобіля, оплатити медичні послуги та вартість ліків. Зняти бонуси з карти Приватбанку можна на оплату проживання в готелі, відвідування кінотеатрів і розважальних комплексів.

Читайте також Голд клуб ПриватБанка – клуб для владельцев VIP карт

Торгові точки, де можна перевести в готівку Бонус Плюс Приватбанку

На сьогоднішній день в Україні працює близько п'ятдесяти тисяч торгових точок, які є партнерами Приватбанку. На дверях кожного закладу є логотип програми лояльності. Ознайомитися з переліком учасників програми можна за допомогою мобільного додатку Бонус Плюс або на офіційному сайті бонусної програми bonus.privatbank.ua. Для цього необхідно вибрати вкладку «мережа» і потрібне місто. У вікні з'явиться список всіх закладів з зазначенням їх адреси, де можна витратити на бонуси. Для зручності клієнтів усі торгові точки умовно розділені на категорії: продукти харчування, все для дому, транспорт, здоров'я, дозвілля і розваги та інші.

Операції, недоступні для бонусного рахунку

Читайте також Як дізнатися ліміт кредитної картки ПриватБанку?

Незважаючи на велику кількість місць, де є можливість зняти гроші з бонус плюс ПриватБанк, існують певні обмеження. Накопичені на карті бонуси не можна:

  • перевести в готівку в банкоматі;
  • перевести на основний рахунок або іншу карту;
  • витратити в точці, яка не бере участь у програмі лояльності Бонус Плюс Приватбанку.

Поделитесь материалом со своими друзьями: