Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як використовувати бонуси Приватбанку

Більшість клієнтів Приватбанку є учасниками програми лояльності Бонус Плюс, що дозволяє економити на покупках від 1 до 20 % за рахунок накопичення бонусів на карту. Бонуси можна переказати на картковий рахунок, перевести на іншу картку або зняти в банкоматі. Використовувати бонуси Приватбанку можна тільки на придбання товарів і послуг у торгових точках партнерів програми Бонус Плюс.

Читайте також Як перевірити бонусний рахунок на карті Приватбанку

Як витратити бонуси Приватбанку

Витратити Бонус Плюс Приватбанку можна на придбання товарів і оплату послуг у закладах, які мають на вхідних дверях логотип програми лояльності. При достатній кількості накопичених бонусів, касири часто самостійно пропонують їх списати. Попередити співробітника магазину про бажання оплатити покупку з бонусного рахунку необхідно до того, як буде здійснена транзакція. Якщо сума в чеку перевищує кількість накопичених бонусів, відсутня різниця списується з карткового рахунку.

Читайте також Як отримати виписку по картці ПриватБанку

Як витратити Бонус Плюс "ПриватБанк" в інтернеті

Використовувати бонуси від Приватбанку можна для оплати на сайтах інтернет-партнерів програми Бонус Плюс. Перш, ніж проводити оплату, варто переконатися в тому, що на цьому сайті підтримується програма лояльності. Алгоритм оплати з бонусного рахунку практично не відрізняється від способу проведення розрахунків з карткового рахунку. Для здійснення покупки необхідно вибрати потрібний товар і натиснути «сплатити». Далі, за допомогою динамічного пароля отриманого в смс-повідомленні, пройти процедуру авторизації, вказати картку, з якої будуть списуватися бонуси, вибрати в якості способу оплати «оплатити з бонусного рахунку» і підтвердити операцію.

Читайте також Як вивести гроші з ВебМані на карту Приватбанку?

Де можна використовувати бонуси від Приватбанку

Бонуси Приватбанку можна витратити для придбання продуктів харчування, побутової хімії, канцтоварів, одягу, побутової і оргтехніки, на оплату послуг тренажерних залів, перукарень і спа - салонів, авторемонтних майстерень, розплатитися в кафе, піцеріях і ресторанах, придбати залізничні та авіа квитки. І це далеко не повний перелік можливостей Бонус Плюс Приватбанку. На офіційному сайті програми лояльності bonus.privatbank.ua можна ознайомитися з переліком партнерів програми. Для зручності клієнтів є можливість вибрати торгові точки в потрібному населеному пункті. На сайті надається інформація про діючі акції в конкретному місті.

Поделитесь материалом со своими друзьями: