Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Програма «Бонус Плюс» для карти Універсальна

Одна з найпопулярніших карт Приватбанку карта Універсальна дає можливість користуватися кредитними і позиковими засобами, знімати готівкові гроші і проводити безготівкові розрахунки. Крім того карта бере участь у більшості програм та акцій, що проводяться банком.

Читайте також Розрахункова картка Приватбанку. Умови використання та можливості

Карта універсальна від Приватбанку Бонус Плюс. Як накопичувати бонуси

Кожен власник універсальної карти може стати учасником програми Бонус Плюс. При безготівковій оплаті товарів і послуг у торгових точках – партнерах програми лояльності, автоматично нараховуються бонуси на карту Приватбанку. Частина вартості товару, що повертається на бонусний рахунок клієнта лише при здійсненні покупки в торговій точці, позначеному логотипом «Бонус Плюс». В Україні працює більше п'ятдесяти точок, де можна придбати продукти, побутову техніку, товари для дому, заправити автомобіль, оплатити послуги салонів краси, заняття в тренажерному залі і багато іншого. З переліком партнерів бонусної програми можна ознайомитися на сайті bonus.privatbank.ua. Карта універсальна ПриватБанк бонус плюс дозволяє отримувати знижки власникам у вигляді бонусів у розмірі від 1 до 20% від суми покупки.

Отримувати бонуси на картку Приватбанку можуть також клієнти, які активували депозитну функцію карти. На суму власних коштів, що перевищують 100 грн., нараховується 10% річних. Відсотки зараховуються на рахунок «Бонус Плюс» карти універсальна Приватбанку.

Клієнтам банку, що відкрили вклад «Депозит Плюс», на бонусний рахунок щомісяця нараховуються бонуси в розмірі 2% річних від суми вкладу.

Читайте також Як використовувати бонуси Приватбанку

Читайте також Як перевірити бонусний рахунок на карті Приватбанку

Як контролювати стан бонусного рахунку на карті універсальна

ПриватБанк при кожному використанні універсальної карти у програмі «Бонус Плюс» на мобільний телефон власника, прив'язаний до карти, приходить смс-повідомлення, в якому вказується кількість бонусів на бонусному рахунку.

Дізнатися баланс бонусного рахунку можна:

  • у банкоматі або терміналі самообслуговування, вибравши меню «перегляд балансу»;
  • за допомогою sms-запиту на номер 10060. В тексті повідомлення необхідно вказати 1111, де 1111 чотири останні цифри картки універсальна;
  • у програмі інтернет-банкінгу Приват 24 вибрати меню «мої рахунки» «бонус плюс». У діалоговому вікні можна побачити суму доступних бонусів і ознайомитися з історією їх нарахування;
  • на офіційному сайті програми лояльності «Бонус Плюс». Для цього у відповідне поле необхідно ввести номер телефону, до якого прив'язана ПриватБанк карта бонус плюс, і натиснути кнопку «дізнатися».

Читайте також Як зняти бонуси з карти Приватбанку?

Читайте також Приватбанк депозити 2015. Як забрати депозит з Приватбанку?

Приватбанк карта універсальна бонус плюс. Умови списання бонусів

Після того, як на карті накопичена певна сума бонусів, їх можна витратити на придбання товарів або оплатити послуги в закладах, які є партнерами програми лояльності Приватбанку «Бонус Плюс». Для цього необхідно повідомити про намір розплатитися бонусами продавця або менеджера.

Скористатися бонусами можна також для оплати товарів в мережі партнерів «Інтернет Бонус Плюс». Для цього на сайті партнера програми потрібно вибрати потрібний товар і оформити замовлення, вибравши тип картки (Visa або Master card). Після цього клієнт перенаправляється на захищену сторінку банку для оформлення оплати. У вікні, потрібно підтвердити, що покупець є клієнтом банку і ввести номер телефону, на який прийде динамічний пароль для підтвердження авторизації. Після введення пароля вибирається карта, з якої буде здійснюватися оплата і вводиться cvv код. Далі необхідно вибрати спосіб розрахунку «з бонусного рахунку» і підтвердити оплату паролем, отриманим в смс-повідомленні.

Поделитесь материалом со своими друзьями: