Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як отримати виписку по картці ПриватБанку

Бувають ситуації, коли після перевірки балансу по карті сума доступних коштів виявляється більше або менше очікуваної. Контролювати свої витрати і стежити за рухом коштів по рахунках можна за допомогою виписки по карті ПриватБанку. Для своїх клієнтів банк дає можливість отримати безкоштовно виписку по карті ПриватБанку. Для цього можна:

  • звернутися до будь-якого зручного відділення банку і отримати виписку у оператора;

Читайте також Swift переказ на Приватбанк. Хто та як може його отримати?

  • в банкоматах і терміналах самообслуговування, користуючись підказками системи, виконати ряд нескладних операцій. При цьому варто звернути увагу на те, що перегляд виписок на моніторі безкоштовний, за роздруківку - може стягуватися додаткова комісія;
  • скористатися мобільним додатком;
  • отримати інформацію за допомогою програми інтернет-банкінгу Приват 24.

Читайте також Як збільшити ліміт на кредитці Приватбанка

Як отримати в Приват 24 виписки по картах і рахунках

Щоб отримати виписку по карті за допомогою Приват 24 досить на головній сторінці сервісу вибрати меню «виписки». При цьому в правій частині екрану з'явиться звіт про рух коштів за місяць по рахунку, що стоїть першим у списку. Для того, щоб отримати дані з якоїсь іншої карті, необхідно вибрати її зі списку і кликнути по ній. Виписка по картці ПриватБанку може бути отримана за будь-який період, для цього достатньо вручну встановити потрібні дати. Система дає можливість подивитися не тільки список операцій, а й діаграми надходження і витрати коштів, отримати інформацію про розподіл витрат за певний період. Тобто тут можна дізнатися скільки було витрачено коштів на покупки в магазинах, скільки знято в банкоматах, використано на оплату мобільного зв'язку та інших послуг, переведено на інші карти і т.д. Внизу сторінки знаходиться розбивка по категоріях; при виборі цікавої категорії можна отримати список проведених операцій за місяць.

Читайте також Як зняти гроші зі скарбнички Приватбанку. Різні способи

Виписки по картах і рахунках в мобільному додатку Приват 24

У мобільному додатку Приват 24 виписка по карті доступна на домашній сторінці програми. Для цього досить вибрати меню «карти». У вікні можна побачити список доступних карт і залишки по кожній з них. Для перегляду операцій по карті необхідно підсвітити її. У вікні відобразиться рух коштів за останні дні.

Читайте також Кредитна картка «Універсальна Голд» від Приватбанку. Відмінності від звичайної «Універсальної»

У мобільному додатку також є можливість отримати інформацію про рух коштів по бонусному рахунку за програмою Бонус Плюс.

Поделитесь материалом со своими друзьями: