Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як вивести Ківі (Qiwi) на карту Приватбанку. Інструкція

Платіжний сервіс Qiwi є одним з найпоширеніших для проведення віртуальних розрахунків. З його допомогою можна оплатити послуги мобільного зв'язку та інтернет-провайдерів, супутникове телебачення та комунальні платежі, здійснити будь-яку покупку в інтернет-магазинах. При необхідності можна здійснювати грошові перекази на інші гаманці і вивести гроші з Ківі на карту ПриватБанку. При цьому варто звернути увагу, що переказ з Ківі на ПриватБанк можливий не тільки на особисту карту. Всі здійснювані операції автоматично конвертуються в рублі, тобто для того, щоб вивести з Qiwi необхідну суму в гривнях на картку ПриватБанку потрібно в формі для виведення вказати еквівалент суми в рублях.

Читайте також Як прив'язати карту Приватбанка до Webmoney?

Як вивести Ківі на карту ПриватБанку

Багато власників електронних гаманців задаються питанням як зручніше здійснити виведення ківі на карту ПриватБанку. Один з можливих способів - авторизуватися в своєму акаунті, підсвітити вкладку «вивести» - «Privatmoney». У вікні, вибрати «країна одержувач - Україна» і заповнити всі необхідні поля у формі, а саме номер телефону одержувача, прізвище, ім'я по батькові, місто та адресу відправника. Далі вносяться паспортні дані одержувача грошей. Якщо необхідно вивести гроші з ківі на особисту картку ПриватБанку, то дані про відправника та одержувача будуть ідентичні. Після цього вибрати спосіб оплати і бажану суму і натиснути оплатити. Після перевірки введених даних потрібно ввести код підтвердження операції, отриманий в смс-повідомленні. У вкладці зі звітами скопіювати контрольний номер переказу. Зайти в Приват24, в меню «усі послуги» вибрати «перекази» - «отримати переказ». У вікні, позначити систему переказу як «Privatmoney» і вставити контрольний номер, суму переказу та валюту. Залишається вибрати картку, на яку потрібно зарахувати переказ і підтвердити отримання переказу.

Майже той же самий алгоритм потрібно виконати, якщо для виведення ківі на карту ПриватБанку вибрати Visa Personal Payments (Міжнародний переказ). В цьому випадку у формі для відправки додатково потрібно ввести номер картки, на яку будуть зараховані кошти. В Приват24 не потрібно виконувати ніяких дій, лише упевнитися в зарахуванні потрібної суми на карту.

Читайте також Як вивести гроші з ВебМані на карту Приватбанку?

Варто звернути увагу, що вивести з ківі на карту ПриватБанку можна тільки обмежену суму на добу. Для жителів України ця сума становить еквівалент 15000 російських рублів, кількість можливих переказів з Ківі на ПриватБанк не більше п'яти на протязі 24 годин. Крім того, стягується комісія в розмірі 40 руб. плюс 2% від суми виведених грошей. Термін зарахування складає від декількох хвилин до двох робочих днів.

Як вивести Qiwi на карту ПриватБанку через обмінні пункти

Необхідні кошти на картку можна отримати через сервіс віртуальних обмінних пунктів. Так, на сайті owm24.com, скориставшись сервісом Privat24, можна не тільки обміняти гроші з рублевих і доларових гаманців, а й вивести Ківі на карту ПриватБанку. Для цього необхідно заповнити відповідну форму замовлення, в якій потрібно вказати наступні відомості:

Читайте також Переказ ВебМані на картку ПриватБанку. Зручно і вигідно

  • суму, яку необхідно вивести (обміняти);
  • номер гаманця Ківі;
  • номер карти в Приват24;
  • адресу електронної пошти;
  • прізвище та ім'я.

Читайте також Swift переказ на Приватбанк. Хто та як може його отримати?

Потім натиснути кнопку «сплатити». Система запропонує перевірити введені дані, після чого необхідно повторно натиснути кнопку «оплатити» або «назад», в разі виявлення помилок. Далі потрібно зайти Ківі гаманець і у вкладці «рахунки» підтвердити оплату рахунку. Рахунок дійсний протягом тридцяти хвилин.

Необхідну суму вивести з Ківі на карту ПриватБанку можна навіть при відсутності інтернет з'єднання, якщо встановити в телефоні додаток «Qiwi в мобільному».

Поделитесь материалом со своими друзьями: