Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Віртуальна карта (віртуальний рахунок) Приватбанку. Як створити і як зняти гроші?

Розрахунки в інтернеті для багатьох стали буденністю. Для того, щоб максимально убезпечити фінансові операції в мережі, фахівці радять користуватися віртуальною карткою ПриватБанку. Відкриття віртуального рахунку ПриватБанку проводиться безкоштовно і займає мінімум часу. Рахунок автоматично підключається до безкоштовного смс-банкінгу. Майже всі операції по рахунку (карті) проводяться без комісій, за винятком переказів на картки та рахунки, відкриті в інших банках. Віртуальна карта ПриватБанку відкривається на 10 років. Для зручності клієнтів є можливість відкрити рахунок у гривнях, доларах США або євро.

Читайте також Як вивести гроші з ВебМані на карту Приватбанку?

Як створити віртуальний рахунок в Приват24

Для створення віртуального рахунку в Приват24 необхідно виконати наступну послідовність дій:

  • За допомогою смс-коду авторизуватися в своєму акаунті в системі Приват24.
  • В меню «усі послуги» вибрати «налаштування». У відкритому праворуч вікні підсвітити «замовити карту».
  • Вибрати тип карти, після натискання кнопки «продовжити», зробити вибір бажаної валюти. Вибираючи тип карти, зверніть увагу на те, що інтернет-карта призначена для здійснення покупок в інтернеті, а віртуальний рахунок Приватбанку - для зберігання, отримання та переказу коштів.
  • Система дає можливість внести необхідні зміни, після цього заявка буде відправлена на обробку. Час відкриття віртуального рахунку Приват24 за регламентом банку становить 15 хвилин, активація рахунки, як правило, відбувається на наступний день після відкриття. CVV2 код карти, необхідний для підтвердження інтернет-платежів, буде висланий власнику картки в повідомленні на мобільний телефон.
  • Після додавання карти в меню «мої рахунки» має з'явитися новий рахунок (карта).

Читайте також Як вивести Ківі (Qiwi) на карту Приватбанку. Інструкція

Для подальшого використання, рахунок необхідно поповнити. Це можна зробити безпосередньо в програмі Приват24, перерахувавши кошти з карткового рахунку на віртуальний. Крім цього, гроші можна внести в касі найближчого відділення ПриватБанку або через платіжний термінал.

Віртуальний рахунок в Приват24. Як зняти гроші?

Віртуальні рахунки і картки призначені тільки для проведення фінансових операцій в мережі Інтернет, тому перевести в готівку їх у банкоматах та відділеннях банку не можна. Як зняти гроші з віртуального рахунку в Приват24 хвилює багатьох власників інтернет-рахунків. Кошти з віртуальної карти (рахунки) за допомогою інтернет-банкінгу Приват24 можна перевести на будь-яку картку ПриватБанку. Для цього достатньо в розділі «мої рахунки» вибрати з якою і на яку карту необхідно перевести гроші.

Читайте також Як прив'язати карту Приватбанка до Webmoney?

Переказ може бути здійснений на карту будь-якого іншого банку по всьому світу. Для цього в меню «усі послуги» вибрати «перекази» - «на карту Visa / MasterCard будь-якого банку» - «створити». У вікні, вибрати номер інтернет рахунку і внести номер картки, на яку буде здійснено виведення грошей, вказати суму, що виводяться засобів.

Гроші також можна перевести за допомогою смс-банкінгу, відправивши безкоштовне повідомлення на номер 10060: SEND111UAN + 1111 + CARD, де 111 UAN - необхідна сума в потрібній валюті, 1111 - 4 останні цифри віртуальної карти, CARD - номер картки, на які виводяться кошти.

Поделитесь материалом со своими друзьями: