Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як перерахувати гроші на картку Приватбанку?

Пластикові банківські картки міцно увійшли в наше життя. ПриватБанк пропонує своїм клієнтам різноманітний вибір карт: кредитні, депозитні, змішаного типу. Для того щоб оформити картку ПриватБанку достатньо звернутися до найближчого відділення банку з паспортом та ідентифікаційним кодом. Для тих, хто планує отримати карту з високим кредитним лімітом, варто також надати довідку про доходи.

Для економії часу можна зробити онлайн заявку на карту на офіційному сайті ПриватБанку. Для цього необхідно заповнити всі поля форми і відправити її на розгляд в банк. Після отримання позитивної відповіді про видачу картки можна забрати її у зручному відділенні банку.

Рішення про видачу картки приймаються в найкоротші терміни, як правило, отримати картку можна в день звернення.

Читайте також Як відключити послугу скарбничка в ПриватБанку

Як перерахувати гроші на картку ПриватБанку

Будь-який власник пластикової кредитної картки повинен відшкодовувати банку витрачені кредитні кошти. Перерахувати гроші на картку ПриватБанку можна в касі будь-якого відділення банку, а також в платіжному терміналі самообслуговування. Для цього необхідно в картоприймач терміналу вставити будь-яку картку ПриватБанку і пройти процедуру авторизації. Після цього вибрати меню «поповнити карту». При цьому при необхідності внести кошти на карту, яка використовувалася при авторизації, досить ввести суму поповнення.

При виборі меню «поповнити карту за номером» необхідно додатково ввести номер карти. У вікні - вибрати варіант поповнення: готівкою або з іншої картки. При виборі переказу грошей на картку ПриватБанку за допомогою карти, необхідно в картоприймач вставити картку, з якої будуть перераховуватися кошти, ввести пін-код і суму. Перерахувати гроші на картку ПриватБанку можна готівкою, для цього відправити у купюроприймач потрібну суму. У разі якщо внесена сума більше заявленої, система пропонує розпорядитися здачею: відправити кошти на скарбничку, в благодійний фонд, поповнити мобільний телефон або платіжну карту.

Читайте також Віртуальна карта (віртуальний рахунок) Приватбанку. Як створити і як зняти гроші?

Як перерахувати гроші через Приват24

Перерахувати гроші з картки на картку можна через Приват24. Для цього потрібно виконати наступний ланцюжок дій:

  • увійти в меню «усі послуги»  «платежі»;
  • вибрати «переказ на карту Приватбанку»;
  • вказати карту, з якої перераховуються гроші і номер картки одержувача;
  • ввести суму і валюту переказу;
  • перевірити реквізити і відправити платіж «у кошик»;
  • підтвердити операцію за допомогою коду, отриманого в смс.

Читайте також Як вивести Ківі (Qiwi) на карту Приватбанку. Інструкція

Варто звернути увагу, що існує можливість повідомити одержувача про відправлення переказу і зробити платіж регулярним.

Як можна перерахувати гроші на картку ПриватБанку за допомогою мобільного телефону

Читайте також Як прив'язати карту Приватбанка до Webmoney?

Для зручності своїх клієнтів ПриватБанк переказ грошей з картки на картку дозволяє при відсутності доступу до інтернету за допомогою набору смс команд. Для того щоб перевести гроші на картку достатньо відправити безкоштовне смс на номер 10060 такого змісту: SEND111UAN + 1111 + CARD, де 111UAN - сума переказу, 1111 - 4 останні цифри карти з якої перераховуються гроші, CARD - шістнадцятизначний номер картки одержувача. При цьому кошти можуть бути відправлені на будь-яку карту банку, у тому числі і віртуальну.

Поделитесь материалом со своими друзьями: