Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як відключити послугу скарбничка в ПриватБанку

Послуга «Скарбничка» від ПриватБанку вважається одним з самих зручних способів непомітно накопичити гроші. Договір з банком укладається на рік, але при необхідності можна відключити послугу скарбничка ПриватБанк достроково. При цьому існує кілька способів закрити скарбничку в ПриватБанку:

  1. за допомогою програми інтернет-банкінгу Приват24;
  2. через термінал самообслуговування;
  3. через мобільний додаток;
  4. у відділенні банку.

Повне або часткове зняття грошей зі скарбнички автоматично припиняє дію банківського вкладу. На решту суми коштів при бажанні можна оформити новий договір.

Читайте також Віртуальна карта (віртуальний рахунок) Приватбанку. Як створити і як зняти гроші?

Як відключити скарбничку в Приват24

Існує чотири способи накопичення коштів за допомогою скарбнички ПриватБанку. Відключити або змінити умову можна в інтернет-сервісі Приват24. Для цього необхідно увійти в меню «мої рахунки» і вибрати «скарбничка». У вікні знайти потрібну карту, на якій необхідно відключити послугу скарбничка у ПриватБанку, натиснути «змінити» і відключити непотрібний спосіб накопичення. Повідомлення про здійснену операцію буде відправлено в смс-повідомленні на мобільний телефон, активований в Приват24. Таким чином можна відключити скарбничку в Приват24, гроші на неї надходити не будуть, але на кошти, накопичені на рахунку, будуть продовжувати нараховуватися відсотки.

Для того щоб зняти гроші з скарбнички в меню «скарбничка» потрібно вибрати «зняти кошти». У вікні можна побачити скільки днів залишилося до закінчення терміну дії вкладу, скільки було нараховано відсотків і яка сума загубиться при достроковому закритті. Система дає можливість зняти всі кошти або їх частину, у другому випадку потрібно ввести необхідну суму і натиснути «зняти зазначену суму». Після цього на мобільний телефон прийде повідомлення з кодом підтвердження операції Гроші будуть перераховані на карту, до якої прив'язана скарбничка.

Читайте також Як вивести Ківі (Qiwi) на карту Приватбанку. Інструкція

Скарбничка ПриватБанк як відключити через термінал самообслуговування

Розглянемо як відключити скарбничку ПриватБанку через ТСО. Для цього потрібно виконати наступну послідовність кроків:

  1. Увійти в меню «мої депозити».
  2. Вибрати «послуга накопичення скарбничка».
  3. Термінал вимагатиме авторизуватися. Для цього необхідно в картоприймач вставити будь-яку картку ПриватБанку і ввести пін-код.
  4. На моніторі терміналу відобразиться поточний баланс скарбнички. Після цього можна вибрати «змінити умови накопичення» - для випадку якщо необхідно тільки відключити скарбничку у ПриватБанку. Якщо потрібно повністю закрити вклад - вибрати кнопку «зняти кошти».
  5. У вікні можна побачити суму нарахованих відсотків за поточний період, скільки днів залишилося до закриття вкладу і скільки загубиться при достроковому знятті. Також тут відображається на яку карту будуть зараховані гроші з скарбнички. У цьому вікні система пропонує два варіанти: зняти всю суму або тільки її частину. Після вибору та підтвердження операції терміналом видається повідомлення про те, що гроші будуть зараховані на карту.

Читайте також Як прив'язати карту Приватбанка до Webmoney?

Як відключити скарбничку в ПриватБанку за допомогою мобільного телефону

Відключити скарбничку ПриватБанку можна не маючи доступу до інтернету і не виходячи з дому. Для цього достатньо зателефонувати на безкоштовний номер 3700 і змінити або відключити умови накопичення. ПриватБанк скарбничка закрити можна також відправивши на номер 7660 повідомлення з текстом «OFF».

Розглянемо як відключити послугу скарбничка ПриватБанк користувачам мобільного додатку Скарбничка. Після авторизації і введення пін-коду потрібно натиснути на кнопку поряд із записом «натисніть, щоб зняти гроші». У вікні відобразяться дані про внесок. Необхідно ввести потрібну суму або позначити галочкою «зняти всю суму» і натиснути кнопку «зняти».

Читайте також Як вивести гроші з ВебМані на карту Приватбанку?

Зверніть увагу, що підключати послугу Скарбничка, змінювати умови накопичення та відключати можна необмежену кількість разів.

Поделитесь материалом со своими друзьями: