Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Розрахункова картка Приватбанку. Умови використання та можливості

Багатьом знайома ситуація, коли терміново потрібно передати гроші близьким людям в інше місто або самому отримати одноразову виплату. У цій ситуації незамінна розрахункова картка від Приватбанку. Власники картки можуть отримувати будь-які грошові перекази, пенсії, зарплати, соціальні виплати і здійснювати будь-які платежі.

Читайте також Карта для виплат від Приватбанку. Кому видається і які її можливості?

Карта для виплат ПриватБанк. Умови оформлення

Для того щоб оформити картку для виплат від Приватбанку необхідно звернутися у будь-яке зручне відділення банку. Для отримання картки достатньо мати паспорт та ідентифікаційний код. Відкрити карту можна в гривні, доларах США, євро та рублях. Оформлення миттєвої картки проводиться безкоштовно і займає не більше 15 хвилин. За бажанням клієнта можна замовити іменну картку для виплат Приватбанку з фотографією. За випуск такої карти необхідно заплатити 50 грн. Картка Голд класу оформляється і обслуговується безкоштовно. Для використання всіх переваг Голд карти для виплат досить платити щомісячний членський внесок у розмірі 20 грн.

Для того щоб вільно користуватися всіма можливостями універсальної карти для виплат Приватбанку, карту необхідно активувати та змінити пін-код. Дану операцію можна здійснити в будь-якому банкоматі або терміналі самообслуговування.

Читайте також Як активувати карту універсальна Приватбанк (активація карти універсальна приват через інтернет)

Карта для виплат ПриватБанк. Тарифи на обслуговування

Універсальна карта для виплат ПриватБанк обслуговується на вигідних для клієнтів умовах. За поповнення картки для виплат Приватбанку стягується комісія в розмірі 0,5% незалежно від способу поповнення. Внести гроші на карту можна без її наявності. У цьому випадку за операцію доведеться заплатити 2 грн, якщо поповнення проводиться через касу банку, і 0,2% (але не менше 2 грн.) при проведенні операції через термінал самообслуговування.

Зняття готівки в касах або банкоматах відбувається безкоштовно. За кордоном за отримання коштів в банкоматах та пунктах видачі готівки доведеться заплатити 2 %.

Якщо для оплати товарів і послуг в інтернеті використовується карта для виплат ПриватБанк, комісія за проведення операції не стягується.

За рухом коштів по карті можна стежити за допомогою смс - інформування. Послуга підключається через банкомат або інтернет-сервіс Приват 24 і надається безкоштовно.

Клієнти банку можуть отримувати безкоштовно виписки по карті для виплат за умови, що вони отримані в відділенні банку або через Приват24. При отриманні подібної інформації в банкоматі доведеться заплатити 3 грн.

Читайте також Карта юніора ПриватБанку. Основні переваги

Можливості карти

ПриватБанк картка для виплат є дебетовою і не має кредитних функцій. З її допомогою можна:

  • знімати готівку в Україні і за кордоном;
  • оплачувати послуги і товари;
  • оплачувати комунальні платежі, послуги мобільного зв'язку, купувати товари в мережі інтернет;
  • замовляти і оплачувати квитки на всі види сухопутного і повітряного транспорту;
  • переводити гроші з картки на картку, в тому числі на картки іншого банку і за кордон;
  • оплачувати покупки за кордоном. При цьому кошти конвертуються по курсу Приватбанку на момент здійснення операції.

Карта може брати участь у програмі «Бонус плюс» та інших бонусних програмах, що проводяться банком.

Читайте також Як перерахувати гроші на картку Приватбанку?

Власники карти для виплат можуть зберігати гроші на «скарбничці» або активувати депозитну функцію карти. При цьому на залишок коштів, що перевищує 100 грн., нараховується 10%.

Надходження грошей на карту, згідно з умовами обслуговування, здійснюється протягом двох-трьох робочих днів. Однак за відгуками клієнтів Приватбанку на карту для виплат зараховуються протягом декількох хвилин.

Поделитесь материалом со своими друзьями: