Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Способи активації карти для виплат від Приватбанку

Дебетова карта для виплат є однією з найпопулярніших карт серед клієнтів Приватбанку. За допомогою карти можна:

  • отримувати заробітну плату, стипендію, пенсію, соціальну допомогу та разові виплати;
  • приймати і відправляти грошові перекази;
  • безкоштовно знімати готівку;
  • переводити кошти з картки на картку;
  • оплачувати товари і послуги;
  • брати участь в акціях і бонусних програмах від Приватбанку;
  • відкрити депозитну функцію та накопичувати кошти.

Для того щоб мати можливість здійснювати операції з картою, клієнтам Приватбанку достатньо активувати картку для виплат.

Читайте також Карта для виплат від Приватбанку. Кому видається і які її можливості?

Як активувати карту для виплат Приватбанку

Активація картки для виплат необхідна для ідентифікації карти в банківській мережі. ПриватБанк дає можливість клієнтам самостійно вибрати зручний спосіб активації карти. Активувати картку для виплат Приватбанку можна:

  • у відділенні банку, звернувшись за допомогою до фінансового консультанта;
  • у банкоматі або терміналі самообслуговування;
  • зателефонувавши в службу клієнтської підтримки;
  • відправивши смс на спеціальний номер.

Незалежно від обраного способу, для всіх клієнтів ПриватБанк активація картки для виплат відбувається практично миттєво.

Читайте також Розрахункова картка Приватбанку. Умови використання та можливості

Як активувати картку для виплат Приватбанку за допомогою засобів мобільного зв'язку

При оформленні картки до неї прив'язується телефонний номер власника, який використовується для здійснення багатьох операцій. Для активації картки достатньо відправити безкоштовне смс-повідомлення з номера власника на короткий номер банку 10060. В тексті повідомлення необхідно вказати ACTIVE+1111, де 1111 – чотири останні цифри номера карти.

Активувати картку можна зателефонувавши в службу клієнтської підтримки Приватбанку за номером 3700. Дзвінки з мобільних телефонів безкоштовні.

Читайте також Як перерахувати гроші на картку Приватбанку?

Як активувати соціальну картку Приватбанку для виплат

Соціальна карта для виплат призначена для отримання одноразової допомоги на дитину, допомоги по догляду за дитиною до трьох років, лікарняних та інших видів соціальної допомоги. Соціальна картка обслуговується на тих же умовах, що і звичайна карта для виплат.

Активувати соціальну карту для виплат клієнти Приватбанку можуть тими ж способами, що і звичайну. Наприклад, для активації соціальної картки в банкоматі або терміналі карту потрібно вставити в картоприймач, у вікні поле ввести номер мобільного телефону. Після отримання на це номер динамічного пароля – ввести його у відповідне поле. Клієнту буде надіслано повідомлення з повідомленням про завершення операції.

Читайте також Карта юніора ПриватБанку. Основні переваги

Як активувати картку Приватбанку для виплат в інтернеті

На сьогоднішній день не передбачена можливість самостійної активації карти для виплат через інтернет. Однак, в інтернет сервісі Приват24 реалізована можливість онлайн допомоги. Черговий консультант в будь-який час доби відповість на будь-яке питання клієнта і допоможе активувати карту для виплат.

Поделитесь материалом со своими друзьями: