Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Золота карта для виплат Приватбанку що це таке? Умови оформлення та обслуговування

Всі карти Gold класу вважаються престижними і дають власникам певні переваги. Не стала винятком золота карта для виплат ПриватБанк. Спробуємо розібратися, що це таке золота карта для виплат Приватбанку, і якими привілеями користуються її власники.

Переваги золотої картки для виплат Приватбанку

Кожен клієнт Приватбанку, який оформив золоту карту для виплат Приватбанку, автоматично стає учасником Gold-клубу і користується всіма перевагами:

Оформити золоту карту для виплат від Приватбанку ви можете на цій сторінці

  • можливість вирішити будь-яке фінансове питання за допомогою персонального менеджера. Консультант допоможе зняти гроші за кордоном, підкаже, де знаходиться найближчий банкомат, надасть допомогу при втраті картки.
  • для всіх власників золотої карти працює цілодобова лінія клієнтської підтримки. Учасники Голд клубу можуть отримати необхідну інформацію, зателефонувавши за телефоном 0-800-504-707. Дзвінки на території України безкоштовні. Власники золотої картки, що перебувають за кордоном, зможуть заручитися підтримкою за номерами 1-303-967-10-96 (для карток VISA) і 1-636-722-7-111 (для MasterCard).
  • можливість звернутися з письмовим питанням на e-mail: gold-club@privatbank.ua та отримати кваліфіковану відповідь.
  • при оплаті покупок карткою в магазинах, що входять в Дисконтний клуб «ПриватБанк VIP» надаються знижки до 30%.
  • можливість зберігати важливі документи і цінності в сейфах Приватбанку.
  • участь в акціях і преміальних програмах від платіжних систем VISA і MasterCard.
  • можливість оплати товарів за допомогою безконтактних чіпів PayPass або payWave.

Читайте також Голд клуб Приватбанку – клуб для власників VIP карт

Золота карта для виплат Приватбанку умови отримання

Основними умовами для отримання золотої карти для виплат Приватбанку є наявність паспорта, ідентифікаційного коду та готовність платити членські внески. За участь у Голд клубі необхідно платити 20 грн. в місяць. Миттєва золота картка відкривається безкоштовно протягом п'ятнадцяти хвилин при першому відвідуванні банку.

Оформлення іменної картки з фотографією займає трохи більше часу і за послугу доведеться заплатити 50 грн. З цією карткою можна без проблем здійснювати будь-які фінансові операції, навіть перебуваючи за кордоном.

Отримати картку можна в національній валюті, доларах США, євро та рублях.

Читайте також Карта універсальна Gold від Приватбанку – престижність і розширені можливості

Золота карта для виплат Приватбанку відгуки та тарифи

Оформлення та обслуговування картки здійснюється безкоштовно. За допомогою карти можна без комісії оплачувати будь-які товари і послуги в інтернеті або в торгових точках. Для власників золотої карти для виплат Приватбанку відсутня комісія за зняття готівки в будь-якому банкоматі на території України, а також банкоматах Приватбанку в Латвії, Італії та Португалії. Отримання готівки на території інших країн оподатковується комісією 2 %.

За поповнення картки будь-яким способом знімається 0,5% від внесеної суми. При внесенні коштів на картку через термінал самообслуговування без наявності картки, стягується комісія у розмірі 0,2%, але не менше 2 грн.

Читайте також Як оформити картку для виплат Приватбанку

Голд карта відрізняється не тільки вигідними тарифами та широкими можливостями. Золота карта для виплат Приватбанку, за відгуками власників, обслуговуються позачергово і гарантує високий рівень захисту від шахраїв.

Поделитесь материалом со своими друзьями: