Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як зняти гроші зі скарбнички Приватбанку. Різні способи

Скарбничка - це не зовсім звичайний депозит від Приватбанку. Якщо на звичайний депозитний рахунок можна покласти гроші і забути про них на певний термін, то в скарбничку можна додавати фінанси. Більше того, вони будуть додаватися автоматично, а спосіб і суму власник карти вкаже при відкритті цього накопичувального рахунку. Термін, протягом якого власник карти накопичує кошти на що-небудь потрібне, становить 12 місяців, по його закінченні договір по «скарбничці» автоматично переоформлюється ще на рік з капіталізацією відсотків. Тому, якщо ви не збираєтеся продовжувати накопичення фінансів - не проспіть день, коли їх потрібно буде зняти.

Читайте також Кредитна картка «Універсальна Голд» від Приватбанку. Відмінності від звичайної «Універсальної»

Зняття коштів зі скарбнички Приватбанку - всі способи

Власник картки може зняти, як всю суму, накопичену за рік, так і її частину, на залишок знову оформляється договір і все починається заново. Зняття фінансових коштів можна здійснити кількома способами - вибирайте найзручніший з них:

  • На терміналі самообслуговування - вставте картку і виберіть потрібний пункт в меню терміналу. Далі, слідуючи підказкам, ви перекладете гроші на прив'язану карту.
  • Однойменний мобільний додаток - можна здійснити виведення коштів прямо зі свого телефону. Відкрийте програму, увійдіть в меню, виберіть пункт «Моя скарбничка» і дійте згідно підказкам.
  • Можна відвідати сайт «копілочників» - www.kopi.pb.ua.
  • За допомогою системи «Приват24». Увійдіть в меню, знайдіть пункт «Скарбничка» і натисніть «вивести гроші». Карта, на яку повинен відбутися вивід, підставляється автоматично, як правило, це саме той платіжний інструмент, з якого і здійснювалися перекази, поповнюють скарбничку.
  • Зайдіть в будь-яке відділення Приватбанку і зробіть вивід коштів за допомогою менеджера з обслуговування клієнтів. При собі необхідно мати паспорт або карту, на яку будете здійснювати вивід накопичених коштів.
  • Є ще один варіант - дзвінок на номер 3700, але в даному випадку карта повинна бути прив'язана до телефонного номероу, з якого здійснюється дзвінок, інакше служба 3700 не зможе здійснити платіж.

Не має значення, в якому місті ви знаходитесь - на території України підійде будь-який термінал або відділення. «Інтернетні» способи можна застосовувати, навіть, якщо ви перебуваєте за межами держави.

Читайте також Кредитна картка «Універсальна» від ПриватБанку. Всі нюанси та підводні камені

Дострокове зняття коштів зі скарбнички Приватбанку

Життя непередбачуване і буває, що гроші потрібні конче - тут і зараз. Доводиться «потрощити» свою скарбничку достроково, але варто пам'ятати про те, що ви втрачаєте частину відсотків, що нараховуються на вкладені кошти. Процентна ставка становить 16% річних. Якщо ви знімете кошти, що пролежали на накопичувальному рахунку, менш, ніж три місяці - ви отримаєте лише третину належних відсотків. Від трьох місяців до півроку принесуть вам тільки половину відсоткової ставки. Понад шість місяців, але менш, ніж рік - ви отримаєте вашу процентну ставку, помножену на 0.67. Ну, а в дату, яка стала стартом «Скарбнички» рік тому, вся накопичена сума разом з відсотками буде готова до виводу.

Читайте також Кредитна карта Visa Classik від ОТP Банку. Переваги та недоліки

«Скарбничка» - дуже цікавий і зручний інструмент для покупки чого-небудь великого і дорогого при небажанні влазити в кредити. Її поповнення відбувається автоматично і непомітно для клієнта - просто при використанні кредитної карти на накопичувальний рахунок падає невелика сума. Так, невеликими траншами і накопичується кількість грошей, які можуть стати непоганою підмогою до певного терміну.

Поделитесь материалом со своими друзьями: