Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як збільшити ліміт на кредитці Приватбанка

На сьогоднішній день практично 20% українців є власниками кредитних карток ПриватБанку. Кожному клієнту банку розмір кредитного ліміту встановлюється індивідуально, але, тим не менш, у користувачів карт часто виникає питання як збільшити ліміт кредитки ПриватБанку.

Заповнити онлайн заявку на кредит ви можете на цій сторінці

Основні критерії для збільшення ліміту на кредитці ПриватБанку

  • Активне використання карти. Якщо регулярно розплачуватися картою в терміналах магазинів, поповнювати рахунки мобільних телефонів, здійснювати грошові перекази і оплачувати послуги за допомогою інтернет-сервісу Приват 24, то ПриватБанк збільшити ліміт на кредитці клієнта може за власною ініціативою.
  • Незіпсована кредитна історія. Відсутність прострочених платежів і погашення заборгованості по карті протягом пільгового періоду підвищує шанси збільшити ліміт на кредитці ПриватБанку.
  • Підтвердження платоспроможності. Надання в банк довідки про доходи або документів про наявність майна допоможе в позитивному вирішенні питання.
  • Участь в акціях. Правильно відповівши на нескладне питання про банк або про банківські продукти, будь-який клієнт ПриватБанку може збільшити ліміт на кредитці на 10%. Протягом трьох днів ліміт буде збільшений, але цей спосіб працює тільки один раз.

Читайте також Кредитна картка «Універсальна Голд» від Приватбанку. Відмінності від звичайної «Універсальної»

Як збільшити ліміт на кредитці ПриватБанку

Процедура збільшення кредитного ліміту на кредитці ПриватБанку майже не відрізняється від процедури відкриття карти. У відділенні банку, в якому обслуговується клієнт, необхідно заповнити заяву. Залежно від того на яку суму заявник хоче збільшити кредитний ліміт на кредитці ПриватБанку, збирається пакет необхідних документів. Максимально можливий ліміт, для встановлення якого не вимагається надання довідки про доходи, становить 15000 грн. При цьому головним критерієм для банківських співробітників є відсутність прострочень при погашенні кредитних коштів.

Багато підприємців потребують великих кредитних сум і для них актуальним є питання як можна збільшити ліміт кредитки ПриватБанку, якщо необхідна сума більше 15 000 грн. У цьому випадку банк зажадає довідку про доходи клієнта за останні півроку, до розгляду також приймуть документи про додаткові джерела доходу, наприклад, депозитний договір або договір про здачу в оренду майна, про наявність права власності на автомобіль або на нерухомість. Оформлення страховки у банку сприятливо позначиться на вирішенні проблеми.

Читайте також Кредитна картка «Універсальна» від ПриватБанку. Всі нюанси та підводні камені

Як збільшити ліміт на кредитці ПриватБанку онлайн

Власники карт, що мають доступ в інтернет, за допомогою програми інтернет-банкінгу Приват 24 можуть підвищити ліміт кредитки ПриватБанку онлайн. Для цього необхідно виконати кілька нескладних кроків:

  • пройти процедуру авторизації в програмі;
  • зайти в меню «Всі послуги», вибрати вкладку «кредити», в меню, підсвітити «змінити кредитний ліміт»;
  • вибрати карту, по якій необхідно підвищення ліміту кредитки ПриватБанку онлайн, і вказати бажану суму ліміту;
  • подати заявку.

Розгляд заявки не займає багато часу. Про прийняте рішення банк інформує клієнтів через смс-оповіщення.

Заповнити онлайн заявку на кредит ви можете на цій сторінці

Банк в окремих випадках відмовляється збільшити ліміт на кредитці ПриватБанку онлайн. Як правило це відбувається з кількох причин:

  • наявність інших непогашених кредитів;
  • рідке використання картки;
  • несвоєчасне повернення кредитних коштів.

Якщо активно користуватися кредитною картою і при цьому дотримуватися простих правил фінансової дисципліни, то питання «як можна збільшити ліміт на кредитці ПриватБанку» вирішуватиметься швидко і легко.

Поделитесь материалом со своими друзьями: