Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як заблокувати картку Приватбанку через інтернет (як дізнатися заблокована карта)

Багатьом доводилося потрапляти в ситуацію, коли банківська картка загублена чи залишилася в банкоматі. Щоб убезпечити від зазіхань шахраїв кошти, що знаходяться на картковому рахунку, потрібно заблокувати карту Приватбанку. Після того, як карта буде повернена власнику - її легко можна розблокувати. При необхідності можна замовити нову карту. При цьому всі кошти, що знаходяться на картковому рахунку, будуть доступні на новій карті, за мінусом 10 грн, які банк спише за достроковий перевипуск карти.

Читайте також Приватбанк збільшити (підвищити) кредитний ліміт на кредиткою Приватбанку через Приват 24

Як заблокувати картку Приватбанку

Клієнти Приватбанку можуть заблокувати карту кількома способами:

  • за допомогою смс-повідомлення;
  • у банкоматі або в терміналі самообслуговування;
  • в найближчому відділенні банку;
  • через інтернет-програму Приват24;
  • зателефонувавши на безкоштовний номер сервісного центру банку.

Варто зауважити, що для того, щоб заблокувати кредитку Приватбанку не обов'язково пам'ятати її номер.

Як заблокувати картку в банкоматі Приватбанку

Щоб заблокувати картку Приватбанку через банкомат або термінал самообслуговування необхідно мати з собою мобільний телефон, номер якого прив'язана карта загублена. Для виконання блокування потрібно вибрати в головному меню «операції без карти» - «заблокувати карту». Далі система запропонує вказати номер телефону. Отриманий в смс-повідомленні динамічний пароль потрібно ввести у відповідне поле. У вікні, вибрати потрібну картку і ввести її пін-код.

Читайте також Як розблокувати (заблокувати) карту Приватбанку через Приват24

Як заблокувати картку Приватбанку через інтернет

Клієнти Приватбанку можуть заблокувати картку через інтернет-банкінг Приват24. Для цього необхідно пройти процедуру авторизації в програмі з меню «сервіс» вибрати підменю «налаштування». У вікні підсвітити «блокування карти». Вся процедура відбувається в три кроки:

  • із запропонованого списку вибрати карту, яку необхідно заблокувати;
  • ввести код підтвердження операції, отриманий в смс;
  • підтвердити операцію і дочекатися результату.

Читайте також Що таке cvv на карті ПриватБанку

Дана операція також доступна користувачам мобільного додатку Приват24.

Якщо кошти, які знаходяться на карті, можуть знадобитися в найближчі дні, то їх краще перевести на іншу карту. Система Приват24 дозволяє це зробити протягом декількох хвилин. Причому гроші можна перевести вже з заблокованої картки Приватбанку.

Як заблокувати кредитку Приватбанку за допомогою мобільного телефону

Якщо пропажа карти виявлена в місці, де недоступні банкомати та інтернет, то можна скористатися мобільним телефоном.

Користувачам, підключеним до мобільного банкінгу, для блокування карти досить відправити на безкоштовний номер 10060 sms-повідомлення наступного змісту: BLOCK+1111, де 1111 - чотири останні цифри втраченої картки.

Читайте також Як підключити послугу Приват 24

Якщо номер картки ніде не записаний, і немає можливості ввести останні цифри номера, то можна набрати безкоштовний номер 3700 і заблокувати картку з допомогою оператора або виконати операцію, скориставшись підказками автоматичної системи за номером 0-800-500-003.

Як дізнатися заблокована карта Приватбанку

Після блокування карти на мобільний телефон власника приходить смс-сповіщення про те, що картка заблокована. Дізнатися про статус картки можна у банківського працівника в будь-якому відділенні банку, зателефонувавши в службу підтримки клієнтів за безкоштовним номером 3700 або через програму интернент-банкінгу Приват24.

Якщо картка є в наявності, то дізнатися заблокована карта Приватбанку можна в терміналі самообслуговування або банкоматі. Для цього досить вставити карту в картоприймач і спробувати здійснити якусь операцію по карті. Система не проводить операції з заблокованими картами.

Поделитесь материалом со своими друзьями: