Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як вчинити, якщо забув пін код картки ПриватБанку

Забув пін код (пароль) карти ПриватБанку Що робити?

Як вчинити, якщо забув пін код картки ПриватБанку

Пін код - один з найважливіших елементів захисту банківської картки від дій шахраїв. Без його знання неможливо провести деякі операції з картою, наприклад, зняти готівку в банкоматі. Код не зберігається в базі даних банку, і часто встановлюється або змінюється самим власником картки. Тому у випадку, коли користувач забув пін код на картці ПриватБанку, відновити його неможливо. Але це не означає що ситуація нерозв'язна. Якщо забутий пароль від картки ПриватБанку можна:

  • знайти конверт, в якому вказаний секретний код;
  • звернутися із заявою в банк про перевипуск карти;
  • змінити пін код на новий.

Читайте також Як підключити послугу Приват 24

Перевипуск карти у випадку якщо забула пароль від картки ПриватБанку

У разі якщо власник картки забув пін код ПриватБанку, йому слід звернутися у відділення банку, в якому була оформлена карта, і написати заяву на перевипуск карти. У банк необхідно надати оригінали паспорту та ідентифікаційного коду. При цьому може стягуватися незначна плата за виготовлення нової картки. Нова карта буде прив'язана до старого картковому рахунку, всі кошти, що знаходяться на старій картці автоматично перейдуть на нову.

Читайте також Як покласти гроші на картку ПриватБанку

Як змінити забутий пін код картки ПриватБанку

Якщо власник карти забув пароль від картки ПриватБанку, то для відновлення доступу до карти досить на номер 10060 відправити безкоштовне повідомлення з наступним текстом: PIN + 1111, де 1111 - чотири останні цифри номера картки. Протягом декількох хвилин на мобільний телефон, який підключений до карти, прийде смс-повідомлення з новим пін-кодом для карти. Надалі при бажанні код можна змінити в будь-якому банкоматі або терміналі самообслуговування на більш зручний.

Якщо карта не прив'язана до мобільного телефону або відключено смс сповіщення для даної карти, то змінити пін код вдасться тільки після підключення цих послуг.

Читайте також Як отримати виписку по картці ПриватБанку

Забув пін код ПриватБанк. Розблокувати картку

Багатьом знайома ситуація, коли перед банкоматом з'ясовується, що пін код картки ПриватБанку забутий, а гарячкові спроби згадати заповітну комбінацію не дають результатів. Після третьої неправильно введеної комбінації карта блокується. Якщо пароль доступу до карти десь записаний, то можна зняти блокування пін-коду. Для цього достатньо авторизуватися в програмі Приват24 і увійти в меню «усі послуги», відкрити вкладку «настройки» і вибрати «зняття PIN блокування. У вікні, із списку вибрати потрібну карту і натиснути «продовжити». На мобільний телефон прийде повідомлення з динамічним паролем, яким необхідно підтвердити операцію.

Що робити, якщо забула пін код картки ПриватБанку, а гроші потрібні терміново

У разі якщо власник картки ПриватБанку забув пін код, він може отримати необхідну суму готівкових коштів не використовуючи карту. Для цього достатньо скористатися мобільним додатком «екстрені гроші». Додаток використовує обліковий запис користувача в Приват24. Для авторизації необхідно ввести номер телефону і пароль. У наступному вікні вводиться динамічний код, отриманий в смс. Після входу в додаток потрібно вказати карту з якою будуть знімати готівку, суму для зняття і натиснути «отримати код». На екрані з'явиться повідомлення про замовлення грошей. На мобільний номер власника карти прийдуть 2 повідомлення: про списання коштів з картки і з паролем для зняття. У найближчому банкоматі в головному меню вибрати «екстрені гроші». У вікні, потрібно внести номер телефону і натиснути кнопку «правильно». У наступному вікні потрібно ввести код, отриманий в смс. Система повідомить яка сума доступна для зняття. Далі необхідно підтвердити операцію. У разі відмови від операції кошти будуть повернуті на карту.

Читайте також Як розблокувати (заблокувати) карту Приватбанку через Приват24

Не варто впадати у відчай, якщо забули пароль від картки ПриватБанку. На сьогоднішній день існує достатньо способів вирішити цю проблему.

Поделитесь материалом со своими друзьями: