Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як розблокувати (заблокувати) карту Приватбанку через Приват24

Деякі власники пластикових карт ПриватБанку стикалися з тим, що з якихось причин їх карта заблокована. Приводів тому може бути декілька:

  • три рази поспіль невірно введений пін-код;
  • існує прострочена заборгованість по кредитній карті;
  • банк у разі підозри на шахрайство намагається убезпечити кошти своїх клієнтів.

Читайте також Как увеличить лимит по кредитной карте Приватбанка

Розблокувати картку ПриватБанку можна скориставшись одним із способів:

  • Відправити смс-повідомлення на безкоштовний номер 10060 такого змісту: UNBLOCK + 1111, де 1111 останні 4 цифри карти.
  • Зв'язатися із співробітниками банку, зателефонувавши з мобільного на безкоштовний номер 3700. Номер для дзвінків зі стаціонарних телефонів - 0-800-500-003. Клієнти банку, які зіткнулися з подібною проблемою за межами України, можуть зв'язатися зі службою підтримки клієнтів за номером + 38-056-71-61-131.
  • Звернутися в онлайн службу підтримки на офіційному сайті банку.
  • У будь-якому банкоматі банку, скориставшись меню «операції з картою».
  • За допомогою програми інтернет-банкінгу Приват24.
  • У найближчому відділенні ПриватБанку.
  • Зверніть увагу, що за наявності простроченої заборгованості, карта буде розблокована тільки після внесення обов'язкового платежу.

Читайте також Карта для выплат от Приватбанка. Кому выдается и какие ее возможности?

Як розблокувати картку ПриватБанку через Приват24

Для того щоб розблокувати картку ПриватБанку через Приват24 необхідно авторизуватися в програмі і увійти в меню «усі послуги». Вибрати пункт «настройки» і у вікні підсвітити «розблокування карт». Далі зі списку вибрати необхідну карту і підтвердити операцію за допомогою коду, отриманого в смс-повідомленні і дочекатися результатів.

У деяких ситуаціях можна попередити блокування картки. Так, при знятті великих сум з карти або частому її використанні за кордоном, банк в цілях безпеки клієнта може заблокувати карту. Тому, виїжджаючи за кордон, в меню «настройки» необхідно вибрати «не блокувати карту» і заповнити відповідну форму.

Читайте також Как привязать карту Приватбанка к Webmoney?

Як заблокувати картку ПриватБанку

У разі якщо карта вкрадена, загублена або забута в картоприймачі банкомату, то потрібно звернутися в ПриватБанк заблокувати карту. Для цього, якщо під рукою є номер картки, можна з мобільного телефону на номер 10060 відправити повідомлення з текстом BLOCK + 1111, де 1111 останні 4 цифри карти.

Ще один спосіб - зателефонувати на один з вищевказаних номерів і відповісти на нескладні питання оператора. Карта буде заблокована протягом декількох хвилин.

Читайте також Кредитная карта «Универсальная» от Приватбанка. Преимущества и недостатки

Також можна скористатися програмою Приват24, виконавши наступну послідовність дій: «усі послуги» - «налаштування» - «блокування карти».

Поделитесь материалом со своими друзьями: