Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як робити перекази з картки Альфа банку на інші карти?

Одним з популярних банків в Україні є Альфа Банк, а переказ з картки на картку — друга за популярністю транзакція, яку виконують користувачі пластикових карт. Перевести кошти можна з дебетового або кредитного рахунку на карту будь-якого банку. Головні умови, які повинні виконуватися відправником:

  • наявність пластикової картки Альфа банку;
  • наявність на карті потрібної суми для переказу;
  • володіння інформацією про одержувача (номер картки та ПІБ для клієнтів Альфа банку; якщо одержувач — власник картки іншого банку, то знадобиться ще інформація про банк і номер рахунку в ньому отримувача).

Альфа банк переклад з карти на карту

Однак не всі клієнти банку знають, яка кількість способів існує для виконання цієї простої задачі і відповідно не використовують унікальну можливість економії часу і сил. Саме про варіанти Альфа переказів з картки на картку і піде сьогодні мова.

Переказ коштів через касу

Перший спосіб, який не обтяжує власника карти виконанням будь-яких дій, крім надання інформації про себе (знадобиться ваш паспорт) і одержувача. Касир Альфа банку переказ грошей з картки на картку здійснює самостійно і повністю контролює правильність введення даних для транзакції і в разі помилки може призупинити або скасувати операцію — це одна з приємних сторін даного способу.

Єдине,що може бути незручним - ваші дії обмежені графіком роботи каси і виконати переказ ви можете тільки в робочий час, що не стосується інших способів грошового переказу.

Переказ за допомогою банкомату

Це один з найпопулярніших методів, адже користуватися банкоматом вміє практично кожен житель України, а значить і знайомий з функціями, що він виконує. Ви можете вибрати варіант переказу: з карти Альфа банку на карту Альфа банку або на картку іншого банку. У другому випадку фінансова організація обов'язково повинна входити в нижче перераховану групу країн:

  • Росія;
  • Вірменія;
  • Білорусь;
  • Молдова;
  • Казахстан;
  • Азербайджан.

Переказ грошових коштів через банкомат — легко і доступно, так як банкомати доступні для клієнтів Альфа-банку цілодобово. Однак, будьте акуратні і уважно огляньте панель банкомату перед тим, як вставити карту, щоб не стати обдуреним шахраями.

Переказ через банківський платіжний термінал

Термінали самообслуговування встановлені у відділеннях банку і на торгових площах для зручності здійснення транзакцій і з метою відходу від довгих черг. У ньому доступні різні функції: поповнення карт і оплата кредиту, переказ коштів та перевірка балансу на карті, оплата комунальних, побутових послуг, поповнення мобільних операторів та ін. За допомогою нього ви маєте можливість здійснити переказ з картки Альфа банку на картку іншого банку, розмір комісії за який висвітиться на екрані перед остаточним підтвердженням платежу.

Грошовий переказ на офіційному сайті

Здійснювати грошові операції сьогодні можна перебуваючи в зручному місці, цілодобово. У Всесвітній мережі немає відпустки та святкових днів, обідньої і технічної перерви. Здійснити онлайн переказ з карти на карту Альфа банк дає можливість кількома способами, один з них — це через офіційний сайт.

Проведення цієї операції займе всього кілька хвилин. Спочатку на офіційному сайті вам необхідно перейти у вкладку «Перекази з картки на картку». Далі заповнюєте форму відправника та одержувача коштів (знадобляться дані про вас і вашу карту, номер і термін дії останньої, та дані одержувача — номер карти або рахунку та прізвище, ім'я, по батькові). З метою убезпечити вас від шахраїв, на ваш номер телефону будуть приходити коди підтвердження операції, які потрібно буде ввести в окремі поля.

Інтернет банкінг «Альфа-Клік»

Цілодобова послуга «Альфа-Клік» доступна всім зареєстрованим в ній користувачам. Завдяки цій послузі доступний кожному клієнту Альфа банку переказ коштів з карти на карту України, Росії, Білорусії та інших країн всього за кілька кліків. Підтвердження операції здійснюється за допомогою одноразових кодів, які приходять у SMS-повідомленні на номер власника карти (вказується при реєстрації).

При вході в «Альфа-Клік» вам потрібно буде вказати свої логін та пароль, далі за простою схемою:

  1. Відкриваєте вкладку «Перекази».
  2. Вибираєте «Переказ з карти на карту».
  3. Вибираєте тип картки одержувача.
  4. Вводите номер картки одержувача.
  5. Визначаєте суму переказу.
  6. Підтверджуєте платіж.

Перекази на картку іншого банку онлайн

Переказ за допомогою мобільних додатків

Звичайно, для власників сучасних гаджетів, які є клієнтами Альфа банку, перекази з картки на картку можуть здійснюватися за допомогою улюблених пристроїв. Будь який володар смартфона або айфона може завантажити собі офіційний додаток «О!РР» або «Альфа-Мобайл» і в ньому здійснювати будь-які транзакції зі своєї карти.

Щоб успішно провести грошову операцію за допомогою цих додатків, знадобиться доступ пристрою до Інтернету. Під час операції «Переказ з карти на карту» вам буде потрібно ввести таку інформацію:

  • ПІБ відправника й адреса проживання;
  • номер карти відправника;
  • термін дії картки;
  • CVC код;
  • номер картки одержувача;
  • термін дії картки одержувача.

Коли ви вкажете валюту, необхідну суму та підтвердите платіж, на екрані з'явиться квитанція про успішно виконану операцію.

Через соціальну мережу Facebook

Неймовірно, але Альфа-перекази з картки на картку в Україні можна здійснювати вже навіть через соціальні мережі! Спеціальні програми допоможуть вам в цьому, все досить просто і доступно для кожного! Вам необхідно тільки знати цифри номера карти, куди будете відсилати кошти, і менше ніж за хвилину ви переведете гроші зі свого рахунку своїм близьким або друзям.

Єдина незручність, яка незабаром обов'язково буде усунута, в тому, що такий сервіс поки доступний тільки власникам карток платіжної системи MasterCard.

Варіантів переказу з карти на карту Альфа банку або іншого банку безліч. Звичайно, скрізь є певні плюси, наприклад, одномоментний платіж прямо з будинку або повний комфорт під час обслуговування у відділенні банку. За кожний спосіб додатково утримується різна комісія (наприклад, при оформленні платежу на офіційному сайті вона складе 1%+5 грн.) і кошти приходять на картку одержувача за різний час. Тому кожен має право обирати зручний для нього спосіб.

Поделитесь материалом со своими друзьями: