Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як поповнити рахунок МТС через Приватбанк з банківської картки?

Мобільні телефони стали незамінною частиною нашого життя, а необхідність поповнення мобільного рахунку вже давно нікого не лякає. Ваучерами поповнення останнім часом мало хто користується, більшість воліє поповнювати рахунок МТС через ПриватБанк.

Як поповнити рахунок МТС через ПриватБанк

Кожен вибирає для себе найбільш зручний і вигідний спосіб поповнення рахунку МТС через ПриватБанк серед яких:

  • банкомати та термінали самообслуговування;
  • мобільний додаток смс-банкінг;
  • інтернет-банкінг Приват24;
  • набір смс-команд;
  • онлайн поповнення за допомогою сервісу поповнення рахунків та інтерет-терміналу.

Також читайте Як збільшити ліміт на кредитці Приватбанка

Поповнити МТС через ПриватБанк можуть як клієнти банку, так і особи, які не мають пластикової картки банку.

Поповнення рахунку МТС ПриватБанк в терміналі самообслуговування

Абоненти МТС поповнити рахунок ПриватБанк можуть у банкоматах і терміналах самообслуговування, причому для здійснення даної операції не обов'язково мати карту банку.

Для поповнення рахунку МТС у терміналі Приватбанку необхідно авторизуватися за допомогою банківської карти (при наявності) або номер мобільного телефону і динамічного пароля, отриманого в смс-повідомленні. Далі вибрати меню «популярні», у вікні, підсвітити «МТС», ввести номер телефону та суму поповнення. Оплату можна здійснити, як готівкою, так і списати з банківської карти.

Також читайте Як відключити послугу скарбничка в ПриватБанку

При поповненні рахунку в банкоматі потрібна карта, але операцію також можливо здійснити маючи картку іншого банку.

Як поповнити рахунок МТС з банківської картки ПриватБанк за допомогою смс-банкінгу

Власники платіжних карт Приватбанку можуть поповнити рахунок МТС в будь-який час доби, не виходячи з дому. Для цього достатньо безкоштовне смс-повідомлення на номер 10060 наступного змісту: pay11+1111+0501234567, де 11 - сума поповнення, 1111 - чотири останні цифри номера карти, з якої буде здійснено платіж, 0501234567 - номер мобільного телефону, який потрібно поповнити. Внести гроші можна на номер будь-якого абонента МТС.

Також читайте Як вивести Ківі (Qiwi) на карту Приватбанку. Інструкція

Користувачам мобільного додатку смс-банкінг досить вибрати функцію «поповнити мобільний» і ввести всі необхідні дані.

Онлайн-поповнення рахунку на телефоні

З банківської картки Приватбанку поповнити рахунок МТС можна за допомогою програми інтернет-банкінгу Приват24. Для цього на головній сторінці сайту в розділі «поповнити» потрібно ввести номер телефону, суму поповнення та вибрати карту для здійснення операції. Даний платіж можна зробити регулярним, тобто повторювати з певною періодичністю. Програмою також передбачено масове поповнення, а саме можливість одночасного поповнення декількох телефонних номерів.

Незареєстровані в Приват24 власники карток Приватбанку поповнити МТС можуть через сервіс поповнення рахунків https://secure.privatbank.ua/ та в цілодобовому інтернет-терміналі http://privatbank.co.ua/popolnit-mts.php. Для проведення операції потрібен номер картки та CVV2 код.

Також читайте Як вивести гроші з ВебМані на карту Приватбанку?

Для абонентів МТС поповнення рахунку через ПриватБанк дає ті ж переваги, що і при поповненні ваучером. Послуга «супер» підключається автоматично та за проведення операцій стягується мінімальна комісія.

Поделитесь материалом со своими друзьями: