Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як покласти гроші на картку ПриватБанку

Система безготівкових розрахунків зарекомендувала себе як зручна і безпечна форма проведення фінансових операцій. Більшість людей оплачують покупки пластиковими кредитними картами, які необхідно вчасно поповнювати. Покласти гроші на картку ПриватБанку можна наступними способами:

  • в касі найближчого відділення ПриватБанку;
  • через платіжний термінал самообслуговування;
  • перевести з іншої картки.

Як покласти гроші на картку ПриватБанку через термінал

Також читайте Як підключити послугу Приват 24

Існує два способи покласти гроші на картку ПриватБанку за допомогою терміналу самообслуговування.

При наявності карти, яку потрібно поповнити, виконується наступна послідовність кроків:

  • Авторизація в терміналі. Для цього необхідно вставити картку в картоприймач і ввести пін-код.
  • Вибрати меню «поповнити карту» і знову вставити карту.
  • У наступному вікні вказується сума поповнення. Якщо необхідно покласти гроші на кредитку ПриватБанку, варто звернути увагу на те, що за поповнення через термінал стягується незначна комісія. Для того щоб уникнути недоплати по кредиту, кошти потрібно вносити з урахуванням зазначеного в нижній частині екрану розміру комісії.
  • Система самостійно ідентифікує власника карти, перш ніж натиснути «продовжити» необхідно перевірити дані про карту.
  • Покласти гроші на картку ПриватБанку можна внісши готівку або оплатити з іншої картки, вибравши для цього відповідний пункт на моніторі. При внесенні готівки на моніторі відбивається введена сума.

Також читайте Як отримати виписку по картці ПриватБанку

Розглянемо, як покласти гроші на кредитку ПриватБанку якщо карта недоступна. У цьому випадку для авторизації в терміналі потрібно ввести номер свого мобільного телефону (номер не обов'язково повинен бути прив'язаний до карти) і в полі набрати пароль входу, отриманий в смс-повідомленні. Для того щоб покласти гроші на картку в ПриватБанку в наступному вікні потрібно відобразити номер карти, яку потрібно поповнити. Далі система запропонує ввести суму і вибрати спосіб оплати. Термінали не дають здачі, тому система запропонує надміру внесені кошти покласти на рахунок мобільного телефону, перерахувати на карту, відправити на благодійність.

Також читайте Як розблокувати (заблокувати) карту Приватбанку через Приват24

Як переводити гроші на картку ПриватБанку

У ситуаціях коли немає можливості відвідати ПриватБанк покласти гроші на картку чи ні доступу до терміналу, а поповнити карту потрібно терміново, можна перевести гроші на картку ПриватБанку з іншої картки. Для цього можна скористатися:

  • Програмою інтернет-банкінгу або мобільним додатком Приват24. У мобільному додатку досить увійти в меню «послуги», вибрати «платежі», відкрити вкладку «на карту». У вікні вибрати тип переказу: на свою або чужу карту необхідно перевести кошти, з якою карти буде здійснено переклад і натиснути кнопку «перевести». Далі ввести суму переказу і підтвердити операцію.
  • У комп'ютерній версії Приват 24 виконується наступний ланцюжок дій: меню «усі послуги» - «платежі» - «на картку ПриватБанку». Далі зі списку карт вибрати карту, з якої переводяться кошти, заповнити поле з номером картки одержувача, ввести суму і відправити платіж.

Також читайте Як оплатити Укртелеком через Приват 24

  • СМС-банкінгом. Цей спосіб зручний при відсутності доступу до інтернету. Щоб покласти гроші на карту клієнту ПриватБанку достатньо знати номер картки одержувача та номер карти відправника. Операція займає мінімум часу, всього через кілька хвилин гроші будуть на карті адресата. Для здійснення переказу достатньо відправити безкоштовне смс на номер 10060 з текстом: SEND111UAN + 1111 + CARD, де 111UAN - сума і валюта в якій переводяться кошти, 1111 - 4 останні цифри номера картки відправника, CARD-номер картки одержувача.

Поделитесь материалом со своими друзьями: