Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як підключити послугу Приват 24

Підключення Приват 24 дає можливість власникам пластикових карт, не виходячи з дому, оплачувати послуги мобільного зв'язку, вносити плату за комунальні послуги, купувати авіа та залізничні квитки, переказувати кошти з картки на картку та здійснювати інші операції.

Читайте також Як розблокувати (заблокувати) карту Приватбанку через Приват24

 Розглянемо, як підключити Приват 24. Для реєстрації в інтернет-сервісі необхідно мати карту банку, прив'язану до мобільного телефону, і доступ в інтернет. Приват 24 підключення проходить в чотири кроки:

  • На офіційному сайті privat24.ua необхідно натиснути кнопку «зареєструватися».
  • У вікні заповнити поля форми: номер телефону, останні 4 цифри картки ПриватБанку, адресу електронної пошти, пароль, за яким буде здійснюватися вхід в інтернет-сервіс. При реєстрації пароль не дублюється, для того, щоб не допустити друкарську помилку можна при наборі поставити відмітку «показувати пароль». Після перевірки всіх внесених даних, - натиснути кнопку «продовжити».
  • Ввести секретний код, отриманий в смс-повідомленні, та підтвердити підключення послуги Приват 24.
  • Система запропонує ввести пін-код картки, після перевірки введеної інформації на моніторі відобразиться повідомлення про успішну реєстрацію.
  • Після реєстрації програма відкриє сторінку входу, де потрібно ввести номер телефону і пароль і підтвердити вхід за допомогою динамічного коду.

Читайте також Як оплатити Укртелеком через Приват 24

Додаток доступний не тільки для стаціонарних комп'ютерів, але і для мобільних телефонів.

Як підключити карту до Приват 24

Для того щоб підключити карту до Приват 24, необхідно увійти в свій аккаунт в інтернет-банкінгу і вибрати вкладку «мої рахунки». Далі потрібно натиснути «додати карту». У полі внести шестнадцатизначний номер карти, при необхідності додати коментар і клікнути на кнопку «відправити». На мобільний телефон, до якого прив'язана карта, прийде смс-повідомлення з паролем. Після введення пароля, вибрати «підтвердити». На екрані з'явиться повідомлення про те, що заявка прийнята. Протягом доби карта буде додана в список карт.

Читайте також Карта юніора ПриватБанку. Основні переваги

Підключити до Приват24 карту можна також виконавши наступну послідовність дій: Всі послуги - Установки - Карти - Додати карту.

Зверніть увагу, що прив'язати до інтернет сервісу можна тільки особисту картку, відкриту у ПриватБанку. Картки, видані іншими банками, в Приват24 не обслуговуються.

Як активувати карту в Приват 24

Для того щоб мати можливість здійснювати операції, нову пластикову карту необхідно активувати. Існує кілька способів:

  • відправити безкоштовне смс-повідомлення на номер 10060;
  • подзвонити на телефон автоматичної лінії обслуговування клієнтів і слідувати інструкціям системи;
  • в терміналі самообслуговування або банкоматі ПриватБанку.

Читайте також Як перерахувати гроші на картку Приватбанку?

В даний час активувати карту банку через Приват24 самостійно неможливо. У той же час, можна скористатися функцією «допомога онлайн» на сайті і заповнити форму з контрольними питаннями по карті. Після отримання всіх відповідей, карта буде активована черговим оператором.

Поделитесь материалом со своими друзьями: