Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як перевести гроші зі скарбнички на картку ПриватБанку

Більшість клієнтів ПриватБанку користуються депозитною програмою «Скарбничка», яка відрізняється вигідними умовами і зручністю для вкладників. Клієнт сам може вибирати і змінювати умови накопичення, поповнювати вклад в будь-який зручний час на необмежену суму і переводити гроші зі «Скарбнички» на картку ПриватБанку до закінчення терміну дії договору. При цьому частина накопичених відсотків буде втрачена, а договір автоматично розірваний.

Також читайте Як зняти гроші зі скарбнички Приватбанку. Різні способи

 Можна зробити переказ з «Скарбнички» на картку ПриватБанку як всієї суми накопичених коштів, так і її частини. Для того щоб на решту суми нараховувалися відсотки, потрібно наново підключити умови накопичення.

Оскільки депозитний договір автоматично пролонгується після закінчення 12 місяців, то вигідніше всього перевести гроші з «Скарбнички» відразу після закінчення договору. Якщо гроші знімаються достроково, то розмір виплачуваних відсотків становить:

  • 33% від суми нарахованих відсотків, якщо з початку дії договору пройшло менше 3 місяців;
  • 50% при знятті коштів в період від 3-х до 6 місяців;
  • 67% - від 6 міс. до закінчення терміну договору.

Також читайте Як відключити послугу скарбничка в ПриватБанку

Як перевести гроші зі «Скарбнички» на картку ПриватБанку. можливі варіанти

Перевести гроші зі «Скарбнички» на картку «ПриватБанку» можна кількома способами:

  • в програмі інтернет-банкінгу Приват24;
  • в терміналах самообслуговування;
  • за допомогою мобільного додатку;
  • на офіційному сайті ПриватБанку;
  • зателефонувавши на номер 3700;
  • звернувшись до найближчого відділення банку.

Також читайте Як перерахувати гроші на картку Приватбанку?

Як перевести гроші зі «Скарбнички» на карту в Приват 24

Користувачі Приват24 можуть перевести гроші з «Скарбнички» на карту виконавши ланцюжок дій: авторизуватися в програмі - вибрати меню «усі послуги» - «депозити» - «послуга накопичення Скарбничка». У вікні, натиснути кнопку «зняти кошти». Після цього на екрані з'явиться інформація про суму вкладу, нарахованих відсотках і про те, яка сума відсотків буде загублена при достроковому знятті. Далі необхідно вибрати «зняти всю суму» або «зняти частину суми».

Через інтернет-банкінг з «Скарбнички» можна перевести гроші на будь-яку картку ПриватБанку, прив'язану до програми.

Також читайте Як збільшити ліміт по кредитній карті Приватбанку

Як зі «Скарбнички» перевести гроші на картку ПриватБанку

Переказ грошей зі «Скарбнички» на картку «Приватбанку» через термінал самообслуговування проводиться за наявності карти, до якої підключена послуга «Скарбничка». Виведення грошей можливе тільки на цю карту. Послідовність потрібних кроків для переказу коштів з депозиту через термінал майже не відрізняється від виконуваних дій в інтернет-банкінгу: «авторизація» - «популярні» - «мої депозити» - «Скарбничка» - «зняти кошти».

Аналогічно здійснюється переказ грошей на сайті банку kopi.pb.ua і за допомогою мобільного додатку «Скарбничка».

Вкладники, які не є впевненими користувачами інтернету і мобільних додатків, можуть звернутися у зручне відділення банку з документами, що підтверджують особистість.

Поделитесь материалом со своими друзьями: