Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як отримати грошовий переказ Золота корона через Приватбанк або Приват24?

Перекази «Золота корона» через ПриватБанк можна відправити в доларах США, євро або російських рублях в Росію, Білорусь, Грузію, Азербайджан, Абхазію, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Молдову, Ізраїль, Чехію, Монголію, Туреччину і В'єтнам. Для відправлення переказу достатньо пред'явити співробітнику банку паспорт, внести в касу суму переказаних коштів і комісію.

Також читайте Переказ ВебМані на картку ПриватБанку. Зручно і вигідно

Також необхідно вказати прізвище та ім'я одержувача, країну його проживання і номер мобільного телефону. На телефон адресата відразу ж прийде смс-повідомлення з контрольним номером переказу. Відправлення через ПриватБанк переказу «Золота корона» доступно не тільки клієнтам банку. Власники картки «Універсальна» можуть відправляти кошти без паспорта по пред'явленню картки. Перевести в готівку переказ «Золота корона» Україна ПриватБанк можна відразу ж після отримання повідомлення з контрольним номером. Термін зберігання переказу - 60 днів з моменту відправлення коду.

Також читайте Swift переказ на Приватбанк. Хто та як може його отримати?

Як отримати переказ «Золота корона» через Приват24

 Щоб отримати переказ «Золота корона» через Приват24 необхідно авторизуватися в програмі і увійти в меню «усі послуги». Далі відкрити вкладку «перекази» і підсвітити «отримати переказ». У вікні вибрати «систему переказу» - «Золота корона». Після цього вказати карту на яку треба зарахувати кошти і внести контрольний номер платежу, отриманий в смс-повідомленні. Далі ввести суму переказу та паспортні дані відправника. Необхідно зробити відмітку, що дана операція не пов'язана з підприємницькою діяльністю і підтвердити отримання переказу. На мобільний телефон прийде смс-повідомлення з кодом підтвердження отримання переказу «Золота корона» через Приват24, який необхідно набрати у вікні.

Також читайте Віртуальна карта (віртуальний рахунок) Приватбанку. Як створити і як зняти гроші?

Варто відзначити, що якщо переказ «Золота корона» через Приват24 здійснюється вперше, система запропонує клієнтові звернутися в банк з підтверджуючими особистість документами. Надалі можна буде переводити отримані кошти на особисту картку без відвідування банку.

Як отримати грошовий переказ «Золота корона» в ПриватБанку

Переказ «Золота корона» в Україні в Приватбанку може отримати не тільки клієнт банку, але і будь який адресат переказу, що не обслуговується в банку. Для цього достатньо звернутися до співробітника банку з паспортом та повідомити контрольний номер переказу. Клієнтам банку достатньо пред'явити свою банківську карту. Після перевірки даних касир видасть гроші. Переказ видається в тій валюті, в якій був відправлений. При необхідності можлива конвертація грошових коштів за курсом, встановленим банком на момент отримання.

Також читайте Як вивести Ківі (Qiwi) на карту Приватбанку. Інструкція

При відправці грошових коштів стягується комісія залежно від суми переказу і країни, в якій знаходиться адресат. Розмір комісії коливається в межах від 0,5% до 1,5% від суми переказу. Вартість відправки грошей у В'єтнам - 10-20 доларів США.

 При виплаті переказу фізичним особам комісія не стягується.

Поделитесь материалом со своими друзьями: