Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як оплатити комунальні послуги через приват 24 (оплата комунальних послуг через інтернет)

Купу квитанцій, довгі черги перед касою, витрачений час і зіпсований настрій. Знайома ситуація? Усього цього можна уникнути, якщо оплачувати комунальні послуги через Приват24.

Як оплатити комунальні послуги через Приват 24

Існує три способи оплати комунальних платежів через Приват24. Варіант перший підійде для жителів Києва, Одеси і Дніпропетровська.

Читайте також Як оплатити Укртелеком через Приват 24

Другий варіант зручний для тих, хто планує постійно проводити оплату комунальних послуг через Приват24, третій - для тих, хто виконує дану операцію вперше і має вірні реквізити комунальних служб.

ПриватБанк оплата комунальних послуг через інтернет для жителів окремих регіонів

Жителі Києва, Одеси та Дніпропетровська, які є клієнтами Приватбанку, оплату комунальних послуг через інтернет можуть зробити наступним чином:

  • пройти процедуру авторизації в програмі Приват24;
  • увійти в меню «всі послуги» та вибрати «комуналка»;
  • у новоствореній вкладці знайти «оплата комунальних послуг по містах» і вибрати потрібний місто;
  • в наступному вікні потрібно заповнити поля «період», «платіжний код» і натиснути «далі»;
  • ввести показання, суму оплати і підтвердити платіж.

Читайте також Як вивести Ківі (Qiwi) на карту Приватбанку. Інструкція

Як оплачувати комунальні послуги через Приват 24

Користувачі Приват24 комунальні платежі можуть оплатити одним із способів:

  1. Після авторизації в програмі виконується наступний ланцюжок дій: меню «сервіс» - «платежі» - «платежі по Україні». У вікні, необхідно заповнити всі реквізити платежу, а саме: одержувач, номер рахунку одержувача, МФО та ЄДРПОУ. Всі ці дані можна знайти у квитанції. Якщо у комунальної служби відкрито рахунок в Приватбанку, то достатньо у відповідному полі поставити «прапорець» і не заповнювати поля МФО та ЄДРПОУ. Далі необхідно ввести призначення платежу, суму оплати і вибрати з якою карти будуть списані кошти. Оплата комунальних послуг через Приват24 таким способом зручна тільки при наявності квитанцій комунальних служб з діючими платіжними реквізитами.

  2. У меню «сервіс» вибрати «комуналка», підсвітити «оплата заборгованості». Якщо комунальні послуги через Приват24 оплачуються вперше, то необхідно створити шаблони. Надалі для проведення операції досить вибрати потрібний шаблон, ввести період оплати та суму.

Приват24 оплата комунальних послуг через мобільний додаток

Читайте також Як підключити послугу Приват 24

Користувачі мобільного додатку Приват24 оплату комунальних послуг можуть виробляти перебуваючи в будь-якій точці планети. Для цього потрібно авторизуватися в додатку і увійти в меню «послуги», підсвітити «комуналка Україна Росія», що відкрилася вкладці вибрати «комуналка Київ» або «комуналка Україна». Якщо платіж проводиться вперше - відкрити «створити з шаблону», зі списку вибрати свою область і населений пункт і натиснути «продовжити». Далі - підсвітити «комунальні служби», знайти потрібну категорію підприємства (оплата за газ, воду, тепло, електроенергію тощо), вибрати найменування підприємства-постачальника послуг та натиснути «продовжити». У наступній вкладці вибирається призначення платежу (за що здійснюється оплата). Після натискання «продовжити» у вікні необхідно ввести назву і опис шаблону і заповнити реквізити платника, ПІБ, адресу і суму платежу та натиснути «зберегти». Шаблон створений. Надалі при необхідності потрібно змінювати суму платежу і опис шаблону.

Читайте також Як відключити послугу скарбничка в ПриватБанку

Далі проводиться оплата. Після виконання ланцюжка дій «послуги» - «комуналка» - «комуналка Україна» ® «платити» вибирається потрібний шаблон, номер картки, з якої буде зроблена оплата, і підтверджується операція.

Варто зауважити, що шаблони для платежів, створені в мобільному додатку, доступні в програмі інтернет-банкінгу Приват24 і навпаки.

Поделитесь материалом со своими друзьями: