Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як оформити картку для виплат Приватбанку

ПриватБанк постійно прагне до поліпшення якості обслуговування клієнтів і намагається максимально спростити користування банківськими продуктами і послугами. З кожним роком кількість клієнтів банку, які вирішили оформити картку для виплат, збільшується. І це не дивно. Карта відрізняється вигідними тарифами і зручністю використання, крім того, отримати картку для виплат Приватбанку можна за лічені хвилини.

Оформити універсальну карту ви можете тут

Оформити пенсійну картку ви можете тут

Оформити соціальну карту ви можете тут

Як оформити картку для виплат ПриватБанк

Замовити картку Приватбанку для виплат можуть особи, які досягли 18 років, які є громадянами України або постійно проживають на території країни. Картка відкривається в національній валюті, доларах США, євро та російських рублях. Для отримання карти для виплат необхідно звернутися до фінансового консультанта будь-якого зручного відділення Приватбанку. Для оформлення картки потрібно мінімальний пакет документів: паспорт (або документ, що підтверджує особу громадянина іншої країни і засвідчує його право на постійне проживання в Україні) та ідентифікаційний код. Миттєва картка для виплат видається протягом п'ятнадцяти хвилин. Іменна картка для виплат з фотографією власника випускається протягом декількох днів.

Як отримати картку для виплат Приватбанку онлайн

Для тих, хто не може відвідати відділення банку або хоче заощадити час, реалізована можливість оформити картку для виплат Приватбанку онлайн. Для цього необхідно заповнити форму заявки на сайті, в яку необхідно внести своє ім'я та номер мобільного телефону. За бажанням можна вказати адресу своєї електронної пошти, на яку будуть приходити новини про банківські продукти та поради щодо їх раціонального використання.

Після отримання заявки, співробітники банку зв'яжуться з клієнтом за вказаним телефонним номером, нададуть відповіді на всі питання та повідомлять умови отримання карти, узгодять час і місце отримання пластикової картки.

Замовити онлайн карту для виплат Приватбанку можна на цій сторінці.

Вартість оформлення картки для виплат Приватбанку

Розрахункова Картка Приватбанку видається безкоштовно. Існує можливість оформити додаткову картку, за яку також не потрібно платити. Після закінчення строку дії картки здійснюється безкоштовний перевипуск карти. Вартість оформлення іменної картки для виплат з фотографією власника становить 50 грн.

Поделитесь материалом со своими друзьями: