Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як дізнатися скільки грошей на скарбничці ПриватБанку?

Однією з основних переваг вкладу «Скарбничка» є можливість вкладників самостійно вибрати одне або декілька з чотирьох умов накопичення:

  • вибраний відсоток від коштів, що зараховуються на карту або фіксована сума при кожному надходженні;
  • відкладати гроші при кожній покупці;
  • регулярні платежі певної суми;
  • щоденне округлення залишку.

Також читайте Як відключити послугу скарбничка в ПриватБанку

Оскільки всі перерахування робляться автоматично, питання як перевірити «Скарбничку» у ПриватБанку залишається актуальним для вкладників.

Перевірити рахунок «Скарбнички» ПриватБанку можна:

  • за допомогою програми інтернет-банкінгу Приват24;
  • через мобільний додаток «Скарбничка»;
  • в терміналах самообслуговування і в банкоматах ПриватБанку;
  • за допомогою смс-банкінгу;
  • зв'язавшись з оператором банку за безкоштовним номером 3700;
  • звернувшись до найближчого відділення банку.

Також читайте Як зняти гроші зі скарбнички ПриватБанку?

Як перевірити рахунок «Скарбнички» через Приват 24

Для того щоб в Приват24 «Скарбничка» перевірити рахунок потрібно за допомогою мобільного телефону авторизуватися в своєму акаунті і вибрати меню «депозити». У вікні буде видно всі поточні вклади, баланс по кожному з них, термін дії, процентна ставка і сума нарахованих відсотків.

ПриватБанк «Скарбничка». Як перевірити рахунок в терміналах самообслуговування

Дізнатися скільки грошей на «скарбничці» ПриватБанку можна в будь-якому терміналі самообслуговування. Для цього необхідно пройти авторизацію за допомогою карти або динамічного пароля, отриманого в смс-повідомленні на введений мобільний номер. Далі увійти в меню «популярні» - «депозити» - «послуга накопичення скарбничка». Вставити в картоприймач карту, до якої прив'язана «Скарбничка» і ввести пін-код. Після перевірки даних і повернення картки, на моніторі терміналу відобразиться сума накопичених коштів.

Також читайте Як зняти гроші зі скарбнички Приватбанку. Різні способи

Аналогічним способом перевірити скільки грошей на «скарбничці» ПриватБанку можна в банкоматах.

ПриватБанк «Скарбничка». Як перевірити скільки на ній за допомогою мобільного телефону

Для того щоб перевірити «Скарбничку» в ПриватБанку не обов'язково мати доступ до інтернету або бігти до найближчого банкомату. Досить з мобільного телефону, до якого прив'язана карта, відправити безкоштовне повідомлення на номер 7660 з текстом KOPILKA. Протягом декількох хвилин буде отримано відповідь повідомлення, в якому вказується баланс депозитного рахунку.

Також читайте Як перерахувати гроші на картку Приватбанку?

ПриватБанк «Скарбничка» перевірити рахунок можна зателефонувавши з мобільного телефону на безкоштовний номер 3700. Відповівши на контрольні питання оператора, необхідна інформація буде отримана.

Користувачі мобільного додатку «Скарбничка» Приватбанку перевірити рахунок можуть виконавши кілька простих кроків: запустити додаток, ввести номер телефону та пароль, який прийде в смс-повідомленні або увійти по збереженому пін-коду. У вікні з'явиться інформація про накопичені кошти. Якщо розгорнути телефон на 90 ° - можна побачити історію накопичень. Отримати дані в розрізі можливо за місяць або за півроку.

Поделитесь материалом со своими друзьями: