Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як дізнатися баланс картки Альфа банку

Розрахунок за допомогою дебетових і кредитних карт стає вже звичним, тому багато хто, відправляючись в дорогу, навіть не прихоплює з собою готівку. Практично всі товари та послуги можна оплатити банківською карткою, які зараз приймають навіть у таксі. Завдяки цьому вибираючи, карту Альфа-банку, можна бути впевненим у тому, що вона виручить при будь-яких обставинах.

Можливо вам будуть цікаві й інші статті про карти Альфа Банку:

Перевірка балансу картки через інтернет

Але ось як перевірити залишок на рахунку, щоб дізнатися, скільки витрачено? Таку можливість надає альфа банк - перевірити баланс картки через інтернет тепер простіше простого.

Що необхідно:

  • зайти на сайт банку;
  • пройти аутентифікацію в особистому кабінеті;
  • ввести пароль, який видав банк та код;
  • отримати смс на свій номер телефону з одноразовим паролем;
  • подивитися баланс.

Як видно, всі послуги прості і дуже зручні, тому якщо є доступ в інтернет, то зайти на сайт можна хоч від ПК, хоч з планшета або телефону. Ще ніколи послуги банку не були настільки доступні для клієнтів.

Тепер здійснювати платежі через інтернет набагато зручніше, адже це можливість економити час і робити їх в будь-якому місці за наявності зв'язку. Це одна з послуг банку, яку він надає своїм клієнтам.

Зручний інтерфейс сайту, доступність будь-яких платіжних операцій і повна прозорість усіх дій дозволяє контролювати свої платежі і не забувати їх виконати вчасно. Створивши необхідні шаблони - це можна зробити навіть за допомогою смс.

Перевірка балансу карти за допомогою смс

Другим варіантом перевірити баланс альфа банк карти є запит смс.

Необхідно просто набрати слово баланс на номер 2265 для власників МТС, Київстар чи Лайф і на номер для інших операторів і отримати смс з кількістю грошових коштів на картці.

Ще один дуже простий спосіб для своїх клієнтів передбачив Альфа Банк як перевірити баланс карти в місті. Просто знайдіть банкомат даного банку і зробіть запит.

Як перевірити:

  • вставляємо карту в банкомат;
  • вводимо пін-код;
  • натискаємо кнопку перевірити баланс;
  • є два варіанти отримання інформації: перевірити на екрані банкомату або роздрукувати чек.

При великій сумі на рахунку або підозрілих осіб поблизу, банк рекомендує перший варіант. Це дозволить зберегти суму залишку потай від третіх осіб. В інших банкоматах дана послуга може виявитися платною, тому при відсутності поблизу своїх, скористайтеся послугою смс, описаної вище. Банк за дану послугу кошти не знімає, оплата смс за тарифом оператора.

Інші способи перевірки

Отже, перевірити баланс картки альфа банку через інтернет «Альфа-клік», за допомогою смс «Альфа-чек» та банкомату ми розглянули. Так як же ще можна дізнатися про залишок на рахунку?

Є кілька способів:

  • зателефонувати в центр «Альфа-консультант»;
  • перевірити через мобільний додаток «Альфа мобайл»

Сучасні технології стають доступні практично кожному, тому клієнти вибирають найбільш зручний для них варіант. Той, хто користується картами Альфа банку, завжди впевнений у тому, що при здійсненні платежів вони надійдуть вчасно, а карта стане справжнім помічником у житті.

Крім даних послуг на сайті банку завжди можна ознайомитися з різними пропозиціями:

  • купівля товарів;
  • оплата транспортних карт;
  • інвестиції та багато іншого.

Іноді клієнти запитують, як перевірити баланс картки альфа банк через смс україна? Відповідь на це питання можна уточнити у call-центрі банку.

Як бачимо, існує маса способів дізнатися свій баланс по карті і завжди бути впевненим у своїй платоспроможності.

Вибираючи між картками різних банків, не забувайте, що не кожен може забезпечити такі гарантії та зручності, як Альфа банк. Він давно зарекомендував себе на ринку послуг і не потребує додаткової реклами.

Поделитесь материалом со своими друзьями: