Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Як активувати карту універсальна Приватбанк (активація карти універсальна приват через інтернет)

Карта Універсальна - одна з найпопулярніших карт від Приватбанку. Близько 11 мільйонів чоловік стали власниками цього банківського продукту. Карта є одночасно кредитною та накопичувальною і має ряд переваг:

  • на залишок власних коштів на картці у розмірі понад 100 грн. нараховується 10% річних (для цього необхідно активувати депозитну функцію карти Універсальна через інтернет-банкінг Приват24 або в будь-якому банкоматі);
  • можливість використовувати карту з 16 років, кредитний ліміт встановлюється з 18 років;
  • власники карти мають можливість користуватися сервісом «оплата частинами» без переплат і комісій;
  • участь у програмі «бонус-плюс» дозволяє заощадити на покупках до 20%.

Також читайте Кредитна картка «Універсальна» від ПриватБанку. Всі нюанси та підводні камені

Для того, щоб користуватись усіма можливостями які доступні клієнтам банку, необхідна активація карти Універсальна ПриватБанк.

Як активувати карту Універсальна ПриватБанк

Активувати картку Універсальна від Приватбанку можна кількома способами:

  • звернутися за допомогою до працівника найближчого відділення банку;
  • за допомогою команди sms-банкінгу;
  • у банкоматі або терміналі самообслуговування;
  • дзвінок в центр обслуговування клієнтів.

Також читайте Як дізнатися ліміт кредитної картки ПриватБанку?

Також можна активувати кредитку Універсальна через інтернет від Приватбанку.

Будь-який з вище перерахованих способів досить простий, процедура активації карти Універсальна від Приватбанку займає не більше п'яти хвилин.

Як активувати Універсальну карту Приват за допомогою мобільного телефону

ПриватБанк для своїх клієнтів розробив можливість виконувати найбільш популярні операції по карті за допомогою смс-команд. Так, для того щоб активувати карту Універсальна Приват досить на номер 10060 відправити безкоштовне повідомлення з текстом «ACTIVE+0000», де 0000 останні цифри картки. У відповідь смс буде отримано підтвердження.

Дзвінок з мобільного телефону на номер 3700 також дає можливість активувати картку. Дзвінок повинен бути зроблений з того номера, до якої прив'язувалася карта при отриманні.

Також читайте Карта для виплат від Приватбанку. Кому видається і які її можливості?

Також можна набрати безкоштовний номер 0800500804 і відповісти на кілька питань автоматичної системи.

Активація в банкоматі або терміналі неможлива без мобільного телефону, до номеру якого прив'язана карта. Для активації необхідно вставити карту в картоприймач і ввести номер мобільного телефону, після того, як буде отриманий динамічний пароль - заповнити його у відповідному полі і дочекатися смс-повідомлення з повідомленням про успішно проведену операцію.

Як активувати карту Універсальна ПриватБанк через інтернет

В даний час активувати кредитку Універсальна від Приватбанку через інтернет самостійно неможливо, однак звернувшись в службу підтримки клієнтів банку в розділі «допомога-онлайн» програми Приват24, можна отримати миттєву консультацію з будь-якого питання, в тому числі і по активації карти.

Також читайте Як розблокувати (заблокувати) карту Приватбанку через Приват24

Слід пам'ятати, що активація карти необхідна для її ідентифікації і є обов'язковою процедурою перед використанням картки.

Поделитесь материалом со своими друзьями: