Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Виведення грошей з WebMoney на карту Приватбанку

З кожним роком зростає число людей, що використовують віртуальні гаманці з електронними грошима. З їх допомогою можна робити будь-які платежі в інтернеті, але вони абсолютно марні при розрахунках в оффлайн магазинах. Про те, як перевести гроші з Вебмані на картку банку піде мова в цій статті.

Як вивести гроші з Вебмані на карту Приватбанку

Для того, щоб переказати гроші з Вебмані на карту Приватбанку необхідно авторизуватися на сайті webmoney.ru. Для цього треба ввести логін, пароль і цифри, зображені на картинці. Після перевірки правильності введення капчі відкриється особистий кабінет користувача.

Читайте також Як вивести гроші з ВебМані на карту Приватбанку?

Для виводу грошей з Вебмані на карту Приватбанку потрібно виконати наступну послідовність дій:

  • на головній сторінці програми відкрити меню «приватним особам»;
  • у новоствореній вкладці вибрати «вивести» ® «на банківську карту»;
  • вибрати спосіб виведення, для цього на перетині рядка «банківська карта» і стовпця з назвою потрібної валюти (WMU) натиснути «далі»;
  • у вікні необхідно підсвітити «картка Приватбанку»;
  • система переведе користувача в захищену зону сайту WebMoney Services Ukraine, де можна безпечно здійснити переклад WebMoney на карту Приватбанку. Для входу в цю зону необхідно ввести логін, пароль і число з картинки;
  • далі необхідно вибрати спосіб підтвердження входу в систему: через смс або через E-NUM;
  • ввести код, отриманий в смс-повідомленні та натиснути «увійти»;
  • в залежності від терміновості переказу грошей з Вебмані на картку на сторінці необхідно вибрати «Картка Приватбанку (не відразу)» або «Картка Приватбанку (вмить)». У першому випадку висновок здійснюється протягом трьох банківських днів, у другому – протягом декількох годин. Відповідно відрізняється розмір комісії. За термінове виведення коштів з Вебмані на карту Приватбанку доведеться заплатити комісію в розмірі 1%, звичайний висновок коштує 1 грн.
  • після вибору способу виведення WMU відкриється шаблон, в який необхідно внести платіжні реквізити, а саме код ЄДРПОУ, МФО і розрахунковий рахунок в банку, номер особистої картки та суму, яку необхідно вивести. Внизу форми буде вказана сума до отримання та сума, яка буде списана з гаманця з урахуванням комісії Вебмані.
  • повернутися в особистий кабінет, вибрати вкладку «рахунки до оплати» і натиснути «сплатити».

Варто звернути увагу, що при зарахуванні коштів банком також може стягуватися комісія в залежності від типу карти.

Читайте також Переказ ВебМані на картку ПриватБанку. Зручно і вигідно

Як вивести Вебмані на карту Приватбанку через офіційний сайт банку

Висновок віртуальних грошей можна здійснювати через офіційний сайт Приватбанку privatbank.ua. Для цього в рядку пошуку необхідно ввести «робота з електронною валютою». Серед результатів пошуку необхідно вибрати вкладку «Робота з електронною валютою: введення і виведення коштів» і натиснути «далі». У вікні міститься посилання, по якій необхідно перейти та детальна інструкція щодо заповнення шаблону для переказу грошей з Вебмані на карту Приватбанку.

Читайте також Перевірка балансу картки через інтернет сервіс Приват 24

Висновок Вебмані на карту Приватбанку за допомогою сторонніх сервісів

Для переказу коштів з Вебмані на карту Приватбанку можна скористатися одним з численних інтернет-сервісів таких як WebTransfer, mim.com.ua, obmenka.ua та інші. Зручність цих сервісів полягає в тому, що з їх допомогою можна не тільки вивести гроші, але і обміняти.

Варто зауважити, що у всіх розглянутих випадках операція можлива лише в тому випадку, коли паспортні дані власника карти Приватбанку збігаються з даними атестата на Вебмані.

Читайте також Перевірка балансу картки Приватбанку за допомогою мобільного телефону

Поделитесь материалом со своими друзьями: