Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Що таке cvv на карті ПриватБанку

CVV код на картці ПриватБанку (Card Verification Value) платіжної системи VISA використовується для верифікації карти в банкоматах, платіжних терміналах і терміналах самообслуговування. Цей код записаний на магнітній стрічці карти і невидимий для користувачів. Для перевірки справжності картки при проведенні транзакцій без пред'явлення картки (онлайн платежі) використовується CVV2 (Card Verification Value 2) код. Для карт інших платіжних систем застосовуються аналогічні коди. Так, система MasterCard працює з CVC2 (Card Verification Code 2) кодом.

Також читайте Як вчинити, якщо забув пін код картки ПриватБанку

Де знайти код

CVV карти Приват знаходиться на зворотному боці платіжної картки. Це останні три цифри семизначного коду, розташованого з правого боку від зразка підпису власника карти.

Як дізнатися cvv2 код віртуальної картки ПриватБанку

Для розрахунків в інтернеті з метою безпеки фахівці рекомендують користуватися віртуальною картою. Для ідентифікації платника багато інтернет-ресурсів запитують cvv код картки ПриватБанку. Отримати код можна в програмі інтернет-банкінгу Приват24 або за допомогою смс-банкінгу.

Також читайте Як покласти гроші на картку ПриватБанку

Отримання cvv коду карти Приватбанку через Приват24

Для того щоб дізнатися cvv на карті ПриватБанку потрібно виконати наступну послідовність дій:

  • Авторизуватися в програмі Приват 24 за допомогою номера телефону та динамічного пароля, отриманого в смс-повідомленні.
  • Увійти в меню «усі послуги» і вибрати «настройки».
  • У вкладці, підсвітити «cvv2 код карти Приват».
  • У наступному вікні вибрати номер карти, для якої необхідно отримати код і натиснути «продовжити».
  • Ввести код підтвердження операції, отриманий в смс-повідомленні.
  • Отримати cvv2 код інтернет карти.
  • Отримання коду cvv за допомогою смс-банкінгу

Також читайте Як отримати виписку по картці ПриватБанку

Приватбанк дає можливість своїм клієнтам отримати необхідний код за допомогою мобільного телефону. Для цього на безкоштовний номер 10060 потрібно відправити повідомлення наступного змісту: CVV2 + 1111, де 1111 - чотири останні цифри номера карти. Код буде отриманий у відповідному повідомленні протягом декількох хвилин.

Заходи безпеки

Наявність cvv коду на картці ПриватБанку не може вберегти власника картки від інтернет шахрайства - фішингу. Тому вводити інформацію про карту можна тільки на перевірених сайтах, які мають хорошу репутацію. До таких відносяться iTunes Store, PayPal, PlayStation і інші популярні інтернет-сервіси. Якщо репутація продавця викликає сумніви, то краще відмовитися від покупки або скористатися віртуальною картою, яка поповнюється тільки при необхідності проведення онлайн-платежу.

Також читайте Як підключити послугу Приват 24

Більшість інтернет продавців запитують у власника карти наступну інформацію: номер картки, термін її дії та cvv код. Вся необхідна інформація є на карті. Платежі здійснюються без смс підтвердження. Власникам карток щоб уникнути несанкціонованих покупок потрібно стежити за тим, щоб карта не потрапила в чужі руки, а в разі втрати картки - заблокувати її.

Поделитесь материалом со своими друзьями: