Сообщение об ошибке

Notice: Only variables should be passed by reference в функции eval() (строка 6 в файле /var/www/fastuser/data/www/infosec.com.ua/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Приватбанк збільшити (підвищити) кредитний ліміт на кредиткою Приватбанку через Приват 24

Вперше отримуючи кредитну карту, потенційний позичальник не може розраховувати на велику суму кредитного ліміту. Банки неохоче довіряють кошти неперевіреними клієнтам. В якості альтернативи можна шукати інші більш підходящі варіанти або підвищити ліміт на кредитці Приватбанку.

Заповнити онлайн заявку на отримання кредиту ви можете на цій сторінці

Як збільшити ліміт на кредитці Приватбанку. Основні правила

Для збільшення кредитного ліміту в Приватбанку достатньо виконувати декілька умов:

  • Стежити за термінами погашення кредитного боргу, не допускати прострочених платежів і у міру можливості намагатися внести кошти достроково. Таким чином формується позитивна кредитна історія, завдяки якій більше шансів підвищити ліміт ПриватБанку. У разі виникнення непередбачених фінансових ситуацій, коли не виходить вчасно внести обов'язковий платіж - бажано звернутися до менеджера банку з проханням про зміну графіка погашення заборгованості.
  • Активно використовувати кредитні кошти, у тому числі і при проведенні безготівкових розрахунків. У цьому випадку ПриватБанк може підвищити ліміт по карті самостійно, без подання клієнтом заявки.
  • Надання в банк довідок, що підтверджують наявність постійного доходу та його щомісячний розмір за останні шість місяців. Збільшення ліміту за кредиткою Приватбанку можливо до розміру, еквівалентного чотирикратної сумі середньомісячного доходу.

Читайте також Як дізнатися ліміт кредитної картки ПриватБанку?

Як збільшити кредитний ліміт по карті Приватбанку

Клієнти Приватбанку збільшити кредитний ліміт по карті можуть декількома способами:

  • Подати онлайн-заявку на офіційному сайті банку або в програмі інтернет-банкінгу Приват24.
  • Звернутися з заявою про підвищення ліміту на кредиткою Приватбанку в найближче відділення.
  • Брати участь в акціях, що проводяться банком. Реєструватися в якості учасника акції можна лише один раз, ліміт збільшується на 10 %.

Читайте також Карта для виплат від Приватбанку. Кому видається і які її можливості?

Всі заявки розглядаються в найкоротші терміни, про прийняте рішення банк повідомляє клієнтів через смс.

Як збільшити кредитний ліміт через Приват 24

Активні користувачі інтернету для збільшення кредитного ліміту через Приват24 можуть скористатися програмою інтернет-банкінгу Приват24. Для цього необхідно авторизуватися у програмі, зайти в меню «всі послуги» - «кредити» - «змінити кредитний ліміт». У вікні, вибрати потрібну карту, вказати бажану суму і подати заявку. Варто зауважити, що немає сенсу виставляти суму, що значно перевищує діючий кредитний ліміт. Як правило, ПриватБанк збільшити кредитний ліміт може тільки на 20-30%. На всі питання, що виникли в процесі подачі заявки допоможе знайти відповіді служба онлайн-підтримки сайту.

Заповнити онлайн заявку на отримання кредиту ви можете на цій сторінці

Замовити послугу можуть також користувачі мобільної версії програми.

Відсутність руху по карті, несвоєчасне внесення обов'язкового платежу можуть призвести до того, що банком буде знижений кредитний ліміт по карті.

В умовах фінансової нестабільності, кількість схвалюваних банком заявок на збільшення ліміту кредитної карти значно скорочується.

Поделитесь материалом со своими друзьями: